Cruises naar de Noorse Fjorden, Noordkaap, Spitsbergen en Baltische Staten

PHOENIX REISEN
Een cruise met de Duitse organisatie Phoenix blinkt uit in volledigheid. Of het nu gaat om de verzorging of de maaltijden, de reisleiding of het scheepspersoneel, aan alles merkt u dat u hier werkelijk gast bent. De schepen zijn niet zo enorm groot zoals men dit tegenwoordig vaak ziet en het aantal gasten aan boord is dan ook relatief gering; op het kleinste schip varen slechts 600 gasten mee en op het grootse 1200. Elk van de 4 schepen heeft zo zijn eigen karakter en charme, maar welk schip u ook kiest, u bent verzekerd van een schip met een eigen atmosfeer. De schepen zijn wat klassieker maar zijn zeer goed onderhouden, comfortabel en uitermate geschikt voor gasten die de routes en bestemmingen belangrijk vinden en het entertainment en alle mogelijke faciliteiten van minder belang achten. De schepen vertrekken vanuit de Duitse havens Bremerhaven, Hamburg of Kiel en deze steden zijn in een paar uur prima vanuit Nederland te bereiken. Wilt u vooraf een extra overnachting boeken, dan is ook dat mogelijk. Wij hopen u spoedig aan boord te mogen verwelkomen!


Voor alle rederijen geldt dat de maaltijden een dagelijks terugkerend hoogtepunt zijn. Uitstekende chefs verzorgen de heerlijkste menu's en de prachtigste buffetten. Ook uw smaakpapillen worden verwend op deze vakantie! 
Om aan wal cultuur te kunnen opsnuiven en avontuur te beleven kunt u in de aanleghavens intekenen op korte of langere excursies of op eigen houtje de omgeving verkennen. De meeste excursies zijn ook vooraf te boeken zodat u verzekerd bent van deelname.

Cruise card
U ontvangt bij inscheping een cruise card die uw hutsleutel is en tevens uw identificatiebewijs om aan en van boord te gaan en betaalmiddel. De kosten van alle aankopen die u aan boord doet, van drankjes en aankopen in de winkels, tot excursies worden op uw boordrekening bijgeschreven op vertoon van uw cruise card. Aan het einde van de reis wordt uw creditcard automatisch belast met het bedrag van uw cruise card.
Iedere avond ontvangt u in uw hut een dagprogramma met informatie over de activiteiten van de volgende dag. Deze informatie betreft onder meer de aanstaande bestemming, de activiteiten aan boord, de openingstijden van het excursiebureau, de winkels, bars, beautysalon etc.
Een dag op zee betekent doen en laten wat u wilt. Er wordt van alles voor u georganiseerd maar u kunt er ook voor kiezen lekker te luieren en uw eigen gang te gaan. Een dag aan land kunt u naar eigen inzicht invullen en er zelf op uit gaan of deelnemen aan één van de door de rederij georganiseerde excursies. In de meeste aanloophavens heeft u de keuze uit verschillende korte en langere excursies. Deze kunt u vooraf of aan boord reserveren.

Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze. Wilt u graag een persoonlijk advies dan kunt u voor een afspraak bellen, ons telefoonnummer is 085 4010 810

Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.

Cruises met het ms Deutschland (Phoenix Cruises)

Een cruise met de Duitse organisatie Phoenix blinkt uit in volledigheid. Of het nu gaat om de verzorging of de maaltijden, de reisleiding of het scheepspersoneel, aan alles merkt u dat u hier werkelijk gast bent. De schepen zijn niet zo enorm groot zoals men dit tegenwoordig vaak ziet en het aantal gasten aan boord is dan ook relatief gering; op het kleinste schip varen slechts 600 gasten mee en op het grootse 1200. Elk van de 4 schepen heeft zo zijn eigen karakter en charme.Cruises met het ms Albatros (Phoenix Cruises)

Een cruise met de Duitse organisatie Phoenix blinkt uit in volledigheid. Of het nu gaat om de verzorging of de maaltijden, de reisleiding of het scheepspersoneel, aan alles merkt u dat u hier werkelijk gast bent. De schepen zijn niet zo enorm groot zoals men dit tegenwoordig vaak ziet en het aantal gasten aan boord is dan ook relatief gering;Cruises met het ms Amadea (Phoenix Cruises)

Een cruise met de Duitse organisatie Phoenix blinkt uit in volledigheid. Of het nu gaat om de verzorging of de maaltijden, de reisleiding of het scheepspersoneel, aan alles merkt u dat u hier werkelijk gast bent. De schepen zijn niet zo enorm groot zoals men dit tegenwoordig vaak ziet en het aantal gasten aan boord is dan ook relatief gering;Cruises met het ms Artania (Phoenix Cruises)

Een cruise met de Duitse organisatie Phoenix blinkt uit in volledigheid. Of het nu gaat om de verzorging of de maaltijden, de reisleiding of het scheepspersoneel, aan alles merkt u dat u hier werkelijk gast bent. De schepen zijn niet zo enorm groot zoals men dit tegenwoordig vaak ziet en het aantal gasten aan boord is dan ook relatief gering;Cruises ms Prinsendam van Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.Cruises ms Rotterdam van Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.Cruises ms Koningsdam van Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.Colorline mini cruise Kiel-Oslo & Oslo-Kiel

De route tussen Oslo en Kiel wordt verzorgd door Color Magic en Color Fantasy. Aan boord kunt u kiezen tussen 12 verschillende restaurants en bars, prachtige hutten en suites, een fitnessruimte, een spa, een casino, duty free shopping en nog veel meer.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube