Cruises ms Prinsendam van Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.

Dekplan Prinsendam Holland America Line

Het ms Prinsendam is een buitengewoon, klein en intiem schip met plaats voor 835 passagiers. Het ademt een gevoel van ruimte en verfijnde ambiance. Er zijn prachtige teakhouten dekken, zonnige ruimtes, intrigerende antiquiteiten en speciale kunst. Plus alle bekende ruimtes die je al min of meer verwacht op een schip van de Holland America Line: de subtiele Explorer's Lounge, de intieme Ocean Bar, het levendige Crow's Nest, de La Fontaine Dining Room, het Odyssey Restaurant en het relaxte Lido Restaurant. Het ms Prinsendam is hèt toonbeeld van Holland America's stijlvolle, gracieuze leven aan boord.IJsland, Groenland en Schotland ms Prinsendam (HAL)

Bij deze reis (MS Prinsendam P737) vaart u met het MS Prinsendam vanuit Amsterdam naar IJsland, Groenland en Schotland. Onderweg naar Groenland komt u langs het Verenigd Koninkrijk, de Faeroër eilanden en legt het schip aan bij meerdere plaatsen in IJsland.Kielerkanaal en Noorwegen ms Prinsendam (HAL)

U vaart met het MS Prinsendam via het Kielerkanaal naar Noorwegen. Na 2 dagen in Duitsland te hebben gevaren, gaat u verder via Denemarken naar Noorwegen. In Noorwegen maakt u stops in 5 steden: eerst de hoofdstad Oslo, daarna Ålesund, Flåm, Bergen en Stavanger. Daarna zet het schip weer koers richting Amsterdam, Nederland.Noordkaap en Noorse fjorden ms Prinsendam (HAL)

Geniet van de onwaarschijnlijke panoramas van de Noordkaap en Noorse Fjorden. Deze kunstige beeldhouwwerken, erfenis van de gletsjers en de ijstijd, bieden een droomdecor voor een heerlijke reis. De meest indrukwekkende fjord is de Geiranger fjord met de Vikinghaven Hellesylt. Ook het schilderachtige Bergen met zijn bekende historische centrum staat op het programma net als het pittoreske Ålesund met zijn bijzondere Jugendstil huizen.Noordkaap, Spitsbergen en IJsland MS Prinsendam

Bij deze reis (MS Prinsendam P732) vaart u met het MS Prinsendam via de Noorse fjorden naar de Noordkaap. Onderweg heeft u een aantal stops in Noorse Steden. Na 2 dagen op zee, bereikt u Spitsbergen. In Spitsbergen bezoekt u Longyearbyen en Ny-Ålesund. Vanaf Spitsbergen vaart u verder naar IJsland, waar u een aantal plaatsen bezoekt, waaronder Reykjavik. Na weer 2 dagen op zee, bezoekt u ook nog de Schotse hoofdstad Edinburgh.Oostzee en het Noord-oostzeekanaal MS Prinsendam

Deze reis gaat per ms Prinsendam door het Kielerkanaal naar de Oostzee en het Noord-oostzeekanaal. Vervolgens varen we naar de steden van de Oostzee met veel historie en cultuur, het is misschien wel een reis langs het meest onbekende deel van Europa. De romantische stad Kopenhagen vol met Deense charme en het sfeervolle en Tallinn met de bijzondere architectuur. Het trio Stockholm, St. Petersburg en Helsinki completeren het geheel.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube