Cruises ms Rotterdam van Holland America Line

De befaamde rederij Holland America Line heeft een speciale plek bij menige cruiseliefhebber in Nederland. Zij kent een rijke traditie en vaart al meer dan 135 jaar naar prachtige bestemmingen. De Nederlandse achtergrond is ook tegenwoordig nog goed te merken aan boord. De schepen varen grotendeels onder Nederlandse vlag en de vele officieren zijn van Nederlandse afkomst. Norge Reiser heeft de cruises vanaf Nederland naar het noorden voor u geselecteerd.

Dekplan ms Rotterdam Holland America Line

Het ms Rotterdam, het vlaggenschip van de trotse H.A.L. vloot, heeft een klassieke inrichting voorzien van prachtige houtornamenten en aansprekende kleuren. Elke gast wordt op dit schip gehuld in een sfeer van verfijnde elegantie. De gasten genieten van op glanzend Rosenthal-porselein geserveerde kookkunst in de indrukwekkende ruimte van hun keuze: in de twee verdiepingen tellende salon, met ramen hoog boven de zeespiegel, of in de met kaarsen verlichte intimiteit van een Venetiaans landhuis.Noordkaap en Noorse fjorden ms Rotterdam (HAL)

Bij deze reis (MS Rotterdam T735) vaart u met het MS Rotterdam richting de Noordkaap en Noorse fjorden. Eerst stopt u in een aantal zuidelijke steden van Noorwegen, waar u een volle dag van boord kunt besteden. Ook zitten er een aantal Fjordcruises in deze reis. Het uiteindelijke hoogtepunt is de Noordkaap.Noorse Legenden ms Rotterdam (Holland America Line)

Bij deze reis (MS Rotterdam) vaart u met het MS Rotterdam richting het Noorden, de Noorse Legenden. Eerst legt het schip aan in Eidfjord. Maar ook bezoekt u de steden Ålesund, Geiranger en Bergen. In deze reis zitten ook 2 Fjord cruises.Parels van de Oostzee ms Rotterdam (Holland America Line)

Bij deze reis (MS Rotterdam) vaart u met het MS Rotterdam door de Oostzee. U bezoekt een aantal van de Noordelijke hoofdsteden, zoals Stockholm, Helsinki en Kopenhagen. (de Parels van de Oostzee)Viking Sagas ms Rotterdam (Holland America Line)

Bij deze reis (MS Rotterdam) vaart u met het MS Rotterdam richting het Noorden, de viking sagas. Deze reis zit vol met Viking legenden, Fjorden en geschiedenis van de Noorse Royalty. U bezoekt 4 Noorse steden: Flåm, Stavanger, Kristiansand en Oslo. In elke stad heeft u een volle dag te besteden.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube