Colorline mini cruise Kiel-Oslo & Oslo-Kiel

Colorline mini cruise

Beleef een 2 daagse cruise van Kiel - Oslo - Kiel

Dagelijks vertrek om 14:00

Colorline mini cruise - aan boord

De route tussen Oslo en Kiel wordt verzorgd door Color Magic en Color Fantasy. Aan boord kunt u kiezen tussen 12 verschillende restaurants en bars, prachtige hutten en suites, een fitnessruimte, een spa, een casino, duty free shopping en nog veel meer.

Colorline mini cruise - de bestemming

Twee dagen aan boord van een van de ColorLine cruiseschepen en 4 uur in het mooie Oslo.

Even iets over de naam van de Noorse hoofdstad. In de Middeleeuwen heette de stad Ásló. Dan verandert de naam in Christiania (van 1624 tot 1878) en Kristiania (van 1878 tot 1924). Na 1924 heet de stad definitief Oslo. Oslo wordt ook wel de stad in het groen genoemd. En terecht! Daarvan getuigen de omringende heuvels en bossen en natuurlijk ook de weidse Oslofjord met zijn talloze eilanden en eilandjes. De natuur is altijd dichtbij in Oslo. Het klimaat van de stad is trouwens opvallend: over het algemeen droog en zonnig. Dat én de combinatie van de fjord en de omliggende bergen zorgt voor een weelderige plantengroei; er zijn meer dan 1000 plantensoorten in de omgeving van Oslo te vinden.

Colorline mini cruise - de maatschappij

Een overtocht met de ferry naar Noorwegen maakt u met één van de moderne schepen van Color Line. Maak een ontspannen reis met de cruiseferry MS Color Fantasy of MS Color Magic op het traject Kiel - Oslo. U komt uitgerust aan.
Honden: Er zijn twee opties: Honden mogen in het voertuig blijven maar dat wordt in de zomermaanden niet aangeraden i.v.m. de hoge temperaturen die op het autodek kunnen ontstaan, aan boord van de schepen zijn kennels waar huisdieren kunnen verblijven tjdens de overtocht. In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

 

 

's Ochtends vroeg rijdt u vanuit Nederland naar de haven van Kiel

Om 14.00 uur 's middags vertrekt u met de Colorline vanuit Kiel naar Oslo. 's Middags en 's avonds is er van alles te doen aan boord van het schip, voor jong en oud. De nacht brengt u ook door aan boord van de Colorline.


Om 10.00 uur 's Ochtends arriveert de Cololline in Oslo. Hier kunt u 4 uur vrije tijd besteden aan wat u maar wilt doen in Oslo. Winkelen? Een museum bezoeken? Lekker lunchen? Alles is mogelijk in deze Noorse hoofdstad.


Even iets over de naam van de Noorse hoofdstad. In de Middeleeuwen heette de stad Ásló. Dan verandert de naam in Christiania (van 1624 tot 1878) en Kristiania (van 1878 tot 1924). Na 1924 heet de stad definitief Oslo. Oslo wordt ook wel 'de stad in het groen' genoemd. En terecht! Daarvan getuigen de omringende heuvels en bossen en natuurlijk ook de weidse Oslofjord met zijn talloze eilanden en eilandjes. De natuur is altijd dichtbij in Oslo. Het klimaat van de stad is trouwens opvallend: over het algemeen droog en zonnig. Dat én de combinatie van de fjord en de omliggende bergen zorgt voor een weelderige plantengroei; er zijn meer dan 1000 plantensoorten in de omgeving van Oslo te vinden.


Na weer een nacht aan boord van de Colorline, komt u weer om 10.00 uur 's ochtends aan in Kiel.

Op uw gemak rijdt u weer naar huis vanuit de haven van Kiel

Prijzen

Prijslijst Colorline mini cruise Kiel-Oslo & Oslo-Kiel (klik op prijs voor offerte aanvraag)
Periode/Type Prijs in euro pp
Prijs in euro per persoon (2017), hierbij gaan wij uit van een 2 persoons hut.
vanafprijs89
halfpension169
Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube