Kerstreis Hurtigruten, sneeuwscooter en hondenslede safari

In alle jaargetijden is een reis met de Hurtigrute anders. De beleving, het decor. Anders en uniek. Maar het meest bijzondere is waarschijnlijk wel de Hurtigrute reis in de winter. In de winter is de mooiste zeereis ter wereld wel bijzonder mooi. Vanuit de gezellige warmte van het schip beleeft u ook de winterse kou van het Noorden. De constant veranderende besneeuwde kustlijn glijdt aan u voorbij. Af en toe extra benadrukt door een strak blauwe lucht, grote dwarrelende, donzige sneeuwvlokken of een sneeuwstorm. De temperatuur doet hier en daar zelfs het zeewater bevriezen. Maar de meest unieke belevenis vormt wel de fonkelende sterrenhemel, sprookjesachtig verlicht door het Noorderlicht. Uw schip brengt u veilig en comfortabel naar de wondere witte wereld van de poolcirkel, de Noordkaap en het keerpunt, Kirkenes en weer terug. Een prettige sfeer, gezelligheid en heerlijke maaltijden versterken het warme winter gevoel. Met een winterse stadswandeling of een avontuurlijke huskytocht of sneeuwscooter safari maakt u uw zoektocht naar het Noorderlicht helemaal compleet!! Het hoogtepunt ligt in de wintermaanden waarin de dagen alweer wat langer worden en de nacht betoverd wordt door het Noorderlicht. Heerlijk comfortabel op reis voor een betaalbare prijs. U kunt "Op zoek naar het Noorderlicht" met de moderne schepen van de Hurtigruten. De hutten zijn vanzelfsprekend van hoog niveau, de verzorging is zo mogelijk van een nog hoger niveau!

Hurtigruten Noorse kerst-, en nieuwjaar 2015

Kerst en Oud en Nieuw aan boord van Hurtigruten is een unieke ervaring. Op deze individuele groepsreis aan boord van het MS Richard With kunt u vanaf een gezellige plek aan dek of vanuit de panoramalounge de imposante berglandschappen, schitterende fjorden, unieke flora en fauna ervaren. Ook in de winter vertrekt er iedere dag één van de comfortabele schepen van Hurtigruten vanuit Bergen voor een reis langs de karakteristieke Noorse fjordenkust. Op Eerste Kerstdag blijven alle schepen een hele dag in de haven liggen, hierdoor worden deze reizen verlengd tot een 13-daagse reis. Op onze Kerstreis is deze extra dag in Bodø, een ideaal uitgangspunt om de Noorse feestelijke en plechtige Kerstvieringen zowel op de wal als aan boord te beleven.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube