Zomer rondreizen Noorwegen, Zweden en Finland boeken?

Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Zomer rondreizen naar ScandinaviŽ (Noorwegen, Zweden, Finland)

landschap_20_medium_1410371662.jpg
Zomerrrondreizen zijn ideale vakanties in het ‘hoge noorden’. Waar voor uw geld. Van fjorden tot bruisende watervallen. Van snelstromende riviertjes tot weidse meren. Eeuwig zingende bossen en grootse hoogvlaktes. Heuvels en besneeuwZomerrondreizen naar Noorwegen, Zweden en Finlandde bergtoppen. De poolcirkel (klinkt kouder dan het is), de Noordkaap en de middernachtzon. Maar ook bruisende steden als Oslo, Kopenhagen, Stockholm en Helsinki. Tal van musea, staafkerken en rotstekeningen. De cultuur van de Vikingen en de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Noord-Europa. Zomerrondreizen met een combinatie van deze aantrekkelijke bijzonderheden behoren tot de mogelijkheden.
"Norge Reiser vertaald UW wensen naar een reis op maat"

Scandinavië betekent ook: actief bezig zijn. Tenminste als u dat wilt. Ontspannen een boek lezen aan de oever van een fjord of meer kan natuurlijk ook. Maar wat dacht u van wandelen in de bossen of spannende wandeltochten in berggebieden, op gletsjers (onder begeleiding van een gids) of op hoogvlaktes. Nog meer activiteiten? Fietsen of mountainbiken. Zeilen of zwemmen, kajakken kanoën of raften. Golfcourses omringd door prachtige natuur. Bergbeklimmen. Paardrijden. Klimparken. Overal in Scandinavië zijn tal van mogelijkheden.


Norge Reiser is specialist. Specialist in zomerrondreizen door Noord-Europa. Daar komen we rond voor uit. Hoe bijvoorbeeld? Als u bij ons een reis boekt krijgt u een uitgebreide routebeschrijving op maat. Een prachtige reisgids met uw reisroute, met toeristische beschrijvingen onderweg en tal van tips bij uw standplaats. En dat alles voorzien van prachtige foto’s. Onze reisbeschrijving - uw eigen reisgids – zorgt voor plezier vooraf, voor gemak tijdens uw vakantie en voor het nagenieten en herkenning na uw vakantie. Onze service voor extra vakantiegenot.


De hotel-, bungalow- en kampeerhut zomerrondreizen geven een prima beeld van het uitgebreide aanbod dat Norge Reiser in Scandinavië te bieden heeft. Volop mogelijkheden en voor elk wat wils! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan. Of kom – na afspraak – naar ons kantoor in Wierden (Overijssel).

Wilt u geen hotel, dan is een vakantiebungalow een prima alternatief. Een ‘eigen huis' in Noorwegen, vaak op de mooiste plekjes. Heerlijk toch?
Comfortabel kamperen? Kijk eens bij ons overzicht van rondreizen langs campinghutten.


Norge Reiser kan u – als specialist – helpen waar nodig bij uw keuze. Het is onze doelstelling dat u goed voorbereid op reis gaat, dat u geniet van een fijne vakantie in het hoge noorden. Wij bieden ook zomerrondreizen op maat aan! Uw wensen worden dan vertaald in een zorgvuldig samengesteld reisprogramma.