U heeft een beslissing genomen en wilt een offerte aanvragen. Het on-line bestelformulier maakt het aanvragen eenvoudig maar u kunt ons ook bellen of een e-mail sturen. U klikt op de prijs van de door u gewenste reis of accommodatie. Dit onderdeel komt in uw winkel wagentje en de rest wijst zich vanzelf.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen proberen we binnen 48 uur met een reactie te komen (meestal is het sneller maar bij een groot aantal aanvragen of als er een weekeinde in zit kan het ook wel eens langer duren).

De offerte is een niet bindende momentopname. Als u de offerte bevestigt wordt de reis definitief voor u geboekt en u bent vanaf dat ogenblik aansprakelijk voor de geldende annuleringskosten. Mocht een accomodatie vol zijn, dan zoeken wij in overleg met u een passend alternatief.

Alle overeenkomsten worden door Norge Reiser schriftelijk bevestigd. Onjuistheden dienen binnen 7 dagen na ontvangst te worden doorgegeven. Op de bevestiging wordt de betalingsregeling vermeld. Direct na ontvangst van de factuur/bevestiging dient de aanbetaling te worden overgemaakt. Zes weken voor vertrek dient de gehele reissom in het bezit te zijn van Norge Reiser. Indien de reis korter dan zes weken voor vertrek wordt geboekt, dan dient het gehele factuurbedrag direct te worden voldaan. Zodra wij de gehele reissom hebben ontvangen en wij de voor uw bestemde tickets in ons bezit hebben zullen we deze documenten naar het door u opgegeven postadres sturen.

Norge Reiser is niet verantwoordelijk voor vluchtwijzigingen en vertragingen en de gevolgen die hierdoor kunnen ontstaan. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om in voor genoemde problemen alles zo gunstig mogelijk op te lossen.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantie Reisgelden, S.G.R. nummer 2806, ga voor meer informatie naar www.sgr.nl

Norge Reiser is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar met name Noorwegen, maar ook Denemarken, Zweden, Finland en de Baltische Staten zijn bij ons bekend. Onze website is onze brochure. De reizen die op de website vermeldt staan hebben we zorgvuldig voor u samengesteld maar uiteraard kunt u deze naar uw eigen wensen aan laten passen. We maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. Buiten de op de website vermelde accommodaties beschikken wij over nog meer mogelijkheden. Kleinschalig en persoonlijk zijn onze trefwoorden! Ieder jaar proberen we nieuwe accommodaties en leuke plekjes te vinden. Het ligt niet in onze bedoeling om enorm te groeien, we zoeken onze groei meer in kwaliteit dan kwantiteit. We willen altijd goed en persoonlijk met u omgaan. U kunt altijd op afspraak bij ons langskomen.

Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube