Camper verhuur

De camperhuur is een samenwerking tussen Norge Reiser en TOURING CARS en biedt u mogelijkheden in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland.
Het reizen per camper in Scandinavië geeft u een gevoel van vrijheid. U verplaatst zich met een comfortabele camper en geniet van de vrijheid die deze manier van reizen biedt. U bepaalt zelf uw reisschema. De campers zijn comfortabel uitgerust en beschikken over douche en toilet en een basisuitrusting voor de keuken. 

Touring Cars aanbieding - reis tussen 15 mei 2016 - 30 juni 2016 en ontvang 30% korting + gratis:

- Extra chauffeur
- Gas fles
- Chemisch toilet
- Bedlinnen voor alle passagiers

De campers zijn nieuw, ze hebben nog geen 10.000 km op de teller staan, en goed onderhouden. De camper kan gehuurd worden vanaf Oslo, Trondheim, Stockholm, Helsinki, Rovaniemi en Tallinn. U vliegt naar de door u gewenste luchthaven waar u opgewacht wordt door een medewerker van Touring Cars die u naar de gereedstaande camper brengt. Let op: alleen gratis transfer vanaf de grote luchthavens. De huur kan op elke door u gewenste dag ingaan, ook kunt u de camper op een andere locatie weer inleveren, hiervoor gelden wel drop-off kosten. 

Overnachten kan op één van de vele kampeerterreinen die Scandinavië te bieden heeft, vrij kamperen met de camper is, zij het beperkt, mogelijk door het allemansrecht. Het is alleen toegestaan in dunbevolkte gebieden en mag nooit op landbouwgrond gebeuren. Verder moet de afstand tot het dichtstbijzijnde huis minstens 150 meter zijn. In de buurt van een huis is het correct om altijd toestemming van de eigenaar te vragen om wild te kamperen. Het is trouwens niet toegestaan om langer dan 3 dagen op één plek te verblijven. Ook is het niet toegestaan om op een parkeerplaats/rustplaats langs de weg te kamperen. Probeer er altijd voor te zorgen dat je geen schade aan de natuur berokkent en laat nooit afval achter (en dus het afval óók niet begraven).

Wilt u uw camper liever in Nederland huren is dit ook mogelijk, we verwijzen u dan door naar Averesch Campers of naar Bruggink Campers. Dit is vaak een goedkopere mogelijkheid. Wij informeren u dan graag over de te boeken bootovertochten.

Campers in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland

Een mooie kans om Scandinavië op eigen houtje te verkennen, vrij en ongebonden rondtrekken. U verplaatst zich met een comfortabele camper en geniet van de vrijheid die deze manier van reizen biedt.Camper Extra Large indeling

Camper Extra large


Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube