Wintervakantie naar Scandinavië Noorwegen Zweden en Finland

Noorwegen, Zweden en Finland zijn veelzijdige bestemmingen voor een wintervakantie met goede faciliteiten en sfeervolle accommodaties in verschillende skigebieden, u vindt hier een groot aanbod aan langlaufloipen en eindeloze witte pistes, poedersneeuw op de dennenbomen, geen rij bij de liften, uitstekende sneeuwcondities, ongerepte natuur en volop variatie: ontdek de Scandinavische winter!

 

Buiten onze speciale reizen naar het Noorderlicht in Noorwegen, Zweden en Finland kunt u bij Norge Reiser ook terecht voor een wintervakantie met volop ski- en langlaufmogelijkheden en bent u zeker van een wintervakantie met volop sneeuw en als u voor een witte kerst gaat dan moet ook dat zeker lukken. 

 wintervakantie

Sneeuwzeker, dat is in Noorwegen, Zweden en Finland normaal gesproken geen enkel probleem. Van december tot en met april ligt er voldoende sneeuw voor een heerlijke wintervakantie. Het kan er behoorlijk vriezen, wel tot -20°C, maar door de droge lucht voelt het veel minder koud aan. Vaak is het helder weer en dat is het echt genieten van een strakke hemelsblauwe lucht boven het witte landschap, een waar sprookje! In Noorwegen en Zweden vindt u voldoende mogelijkheden voor langlaufer of alpine skiër, snowboarder of Telemarker, beginner of gevorderd, jong of oud, met z'n tweeën, familie of groep zijn er voldoende, en ook uitdagende, mogelijkheden.

 

Een wintervakantie in Scandinavië is een unieke beleving van een adembenemende schoonheid, rust en ruimte en de magie van het licht. Het is geen noodzaak om te wintersporten, ook al zijn daar voldoende mogelijkheden voor, alleen genieten van het prachtige witte landschap behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Noord-Noorwegen, Noord Zweden en Finland is goed bereikbaar per vliegtuig en Zuid Noorwegen en Zweden zijn goed bereikbaar per eigen auto, met een ontspannen bootovertocht, en er is een breed scala aan overnachtingsmoglijkheden voor een ontspannen wintervakantie.

 

Norge Reiser maakt graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Ja, in Scandinavië vindt u de bestemmingen voor een perfecte wintervakantie en een wintersportparadijs voor iedereen!

Uw mooiste wintervakantie stelt u samen met Norge Reiser.

Wintersport naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Finland)

Noorwegen wintersport, dat is dagenlange tour langlauftochten maken door het besneeuwde landschap, urenlang skiën op goed geprepareerde pistes, maar ook wandelen en genieten van de sneeuw, de zon en de rust.Winteraanbiedingen Noorwegen en Zweden

Speciale winteraanbiedingen waarbij u kunt genieten van de wintersport en een stadsbezoek. Denkt u hierbij aan 2 dagen Oslo en/of Bergen. U gaat per boot of vliegtuig naar Noorwegen / Zweden. Gaat u per boot kunt u met eigen auto bij de accomodatie komen. Gaat u per vliegtuig wordt de reis per trein,bus of huurauto voortgezet.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube