Zomer rondreizen Scandinavië Noorwegen en Zweden

Zomerrondreizen zijn ideale vakanties in het ‘hoge noorden’. Waar voor uw geld. Van fjorden tot bruisende watervallen. Van snelstromende riviertjes tot weidse meren. Eeuwig zingende bossen en grootse hoogvlaktes. Heuvels en besneeuwZomerrondreizen naar Noorwegen, Zweden en Finlandde bergtoppen. De poolcirkel (klinkt kouder dan het is), de Noordkaap en de middernachtzon. Maar ook bruisende steden als Oslo, Kopenhagen, Stockholm en Helsinki. Tal van musea, staafkerken en rotstekeningen. De cultuur van de Vikingen en de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Noord-Europa. Zomerrondreizen met een combinatie van deze aantrekkelijke bijzonderheden behoren tot de mogelijkheden.
"Norge Reiser vertaalt UW wensen naar een reis op maat"

Scandinavië betekent ook: actief bezig zijn. Tenminste als u dat wilt. Ontspannen een boek lezen aan de oever van een fjord of meer kan natuurlijk ook. Maar wat dacht u van wandelen in de bossen of spannende wandeltochten in berggebieden, op gletsjers (onder begeleiding van een gids) of op hoogvlaktes. Nog meer activiteiten? Fietsen of mountainbiken. Zeilen of zwemmen, kajakken kanoën of raften. Golfcourses omringd door prachtige natuur. Bergbeklimmen. Paardrijden. Klimparken. Overal in Scandinavië zijn tal van mogelijkheden.

Norge Reiser is specialist. Specialist in zomerrondreizen door Noord-Europa. Daar komen we rond voor uit. Hoe bijvoorbeeld? Als u bij ons een reis boekt krijgt u een uitgebreide routebeschrijving op maat. Een prachtige reisgids met uw reisroute, met toeristische beschrijvingen onderweg en tal van tips bij uw standplaats. En dat alles voorzien van prachtige foto’s. Onze reisbeschrijving - uw eigen reisgids – zorgt voor plezier vooraf, voor gemak tijdens uw vakantie en voor het nagenieten en herkenning na uw vakantie. Onze service voor extra vakantiegenot.

De hotel-, bungalow- en kampeerhut zomerrondreizen geven een prima beeld van het uitgebreide aanbod dat Norge Reiser in Scandinavië te bieden heeft. Volop mogelijkheden en voor elk wat wils! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan. Of kom – na afspraak – naar ons kantoor in Wierden (Overijssel).

Wilt u geen hotel, dan is een vakantiebungalow een prima alternatief. Een ‘eigen huis' in Noorwegen, vaak op de mooiste plekjes. Heerlijk toch?
Comfortabel kamperen? Kijk eens bij ons overzicht van rondreizen langs campinghutten.

Norge Reiser kan u – als specialist – helpen waar nodig bij uw keuze. Het is onze doelstelling dat u goed voorbereid op reis gaat, dat u geniet van een fijne vakantie in het hoge noorden. Wij bieden ook zomerrondreizen op maat aan! Uw wensen worden dan vertaald in een zorgvuldig samengesteld reisprogramma.

Hotelrondreizen naar Noorwegen, Zweden en Finland

Wij hebben een ruime selectie hotelrondreizen samengesteld die u door verschillende gebieden van Noorwegen, Zweden en Finland brengen, dit kan met uw eigen auto, motor of een fly-drive met huurauto gedaan wordenGroepsreizen / Busreizen

Tijdens de busreizen ism OAD vertellen de chauffeurs en reisleiding u veel onderweg. Zij zijn perfecte gastheren die zorgen voor een goede sfeer waar u ook naar toe gaat. Zij laten u proeven van en kennismaken met de cultuur en natuur van het land, want er vált heel wat te ontdekken! En: u verdoet geen tijd aan zoeken, want dat is tijdens onze busreizen altijd goed geregeld.
Bungalowrondreizen naar Scandinavie Noorwegen Zweden en Finland

Reizen is leuk, maar een goede accommodatie is daarbij heel belangrijk. Norge Reiser wil zich met haar accommodaties onderscheiden en bied een uitgebreid programma met bungalowrondreizen met verschillende type woningen aan in Noord-Europa.Kampeerhuttenrondreis naar Scandinavie Noorwegen Zweden en Finland

Vrij als een vogeltje rondtrekken door het hoge noorden. Door Noorwegen, Zweden en Finland. Genieten van al het moois dat deze landen hebben te bieden.accommodaties in Zweden, Finland en Noorwegen

Reizen is leuk, maar een goede accommodaties zijn zeker zo belangrijk. Norge Reiser heeft een groot aantal hotel-, bungalow- en kampeerhut-rondreizen in haar programma. Maar het is heel goed mogelijk dat onze keuze niet aansluit op uw wensen wat betreft de accommodaties of het te rijden ‘rondje', daarvoor bieden we ook losse accommodaties op onze website aan.
Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube