accommodaties in Zweden, Finland en Noorwegen

Reizen is leuk, maar een goede accommodaties zijn zeker zo belangrijk. Norge Reiser heeft een groot aantal hotel-, bungalow- en kampeerhut-rondreizen in haar programma. Maar het is heel goed mogelijk dat onze keuze niet aansluit op uw wensen wat betreft de accommodaties of het te rijden ‘rondje', daarvoor bieden we ook losse accommodaties op onze website aan.

accommodaties

Scandinavië staat bekend om de veelzijdige natuur maar ook om de verscheidenheid aan accommodaties voor elk budget, dus voor elk wat wils! U kunt onze rondreizen aanpassen naar uw eigen wensen of zelf een rondreis samenstellen met de plaatsen en accommodaties waar uw voorkeur naar uit gaat. Wij staan open voor uw ideeën maar kijken wel of de tussenliggende afstanden haalbaar zijn. 

Uiteraard kunt u ook één of meerdere accommodaties en/of de bootovertochten bij ons boeken.

Onze accommodaties variëren van eenvoudig tot luxe. Wij kennen de bestemmingen en accommodaties die we aanbieden zelf en hebben deze geselecteerd en gecombineerd op basis van sfeer en prijs/kwaliteitverhouding. Norge Reiser wil zich met haar accommodaties onderscheiden, niet zomaar een hotel, bungalow of kampeerhut maar het liefst een karakteristiek hotel of mooi gelegen huisje of kampeerhut. 

Onze accommodaties zijn sfeervol, apart, hebben een mooie ligging, hebben service en stijl. Het zijn allemaal elementen die onze keuze voor de verschillende accommodaties bepalen. Trouwens, door onze goede contacten in Noord-Europa kunnen wij vrijwel elk hotel, huisje of kampeerhut (ook al staat deze niet op onze website) voor u reserveren. 

Dus bent u op zoek naar leuke accommodaties dan kunt u zeker bij Norge Reiser terecht, zoek uit de vele accommodaties die u op onze website kunt vinden en is uw plaats of accommodatie er niet bij neem dan graag contact met ons op! 

"Onze accommodaties zijn net even anders" "Norge Reiser vertaalt UW wensen naar een reis op maat" 

Hotels Noorwegen

De sfeer en het comfort in de hotels zijn voor ons erg belangrijk, we doen ons best om sfeervolle en bijzondere hotels voor u te zoeken en te kunnen boeken. Er zijn verschillende categorieën hotels zoals o.a. een Fjellstue (bergpension), Høyfjellshotell (berghotel), pensjonat (pension), fjordhotel of stadshotel. Ook worden enkele hotels Gård of Gjestegård genoemd, wat betekent dat het vroeger een boerderij was.Vakantiewoningen Noorwegen

Norge Reiser werkt samen met eigenaren van kleine complexen met huisjes met douche en toilet en ook met een enkel bungalowpark.Hytter Noorwegen

Rondreizend door Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland heeft u alle gelegenheid om de vele mooie plekjes en indrukwekkende panorama's die deze schitterende landen te bieden hebben, te ontdekken. Als u een kampeerliefhebber bent en Scandinavië niet met hotels of bungalows wilt "doen" dan biedt Norge Reiser u een ruime keuze in kampeerhutten.

Kampeerhutten Zweden

Rondreizend door Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland heeft u alle gelegenheid om de vele mooie plekjes en indrukwekkende panorama's die deze schitterende landen te bieden hebben, te ontdekken. Als u een kampeerliefhebber bent en Scandinavië niet met hotels of bungalows wilt "doen" dan biedt Norge Reiser u een ruime keuze in campinghutten.
Huisjes en hutten Finland

Dat is de vrijheid van kamperen maar dan nét even anders. Dat is de vrijheid van kamperen met het comfort van een dak boven je hoofd, slapen in een bed en een primitief keukentje, maar zonder het gedoe van het opzetten van een tent.
Campinghutten Denemarken

Voor het verblijf in dit soort hutten heb je behalve de tent en de slaapmatjes een complete kampeeruitrusting nodig. Een kampeerhut is meestal één ruimte van gemiddeld 15m² en heeft over het algemeen 4 slaapplaatsen, verdeeld over 2 stapelbedden, een tafel met stoelen, elektra én verwarming.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube