Hotelrondreizen naar Noorwegen, Zweden en Finland

Wij hebben een ruime selectie hotelrondreizen samengesteld die u door verschillende gebieden van Noorwegen, Zweden en Finland brengen. Dit kan met uw eigen auto, motor of een fly-drive met huurauto gedaan worden. Door de rust en de ruimte is het een genot om hier te rijden.

"Onze accommodaties zijn net even anders"

Mocht in ons aanbod hotelrondreizen uw reis er niet bij zitten, dan kunt u natuurlijk ook zelf een reis samenstellen; wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Het is voor ons wel belangrijk om te weten wat u graag wilt gaan zien en/of doen tijdens uw vakantie. Met deze gegevens maken wij graag en vrijblijvend een voor u op maat gemaakte offerte. Ook is het mogelijk om een reis per openbaar vervoer voor u samen te stellen. Hier dient u er wel rekening mee te houden dat er soms maar één bus of trein per dag rijdt.

De sfeer en het comfort in de hotels zijn voor ons erg belangrijk, we doen ons best om sfeervolle en bijzondere hotels voor u te zoeken en te kunnen boeken. Er zijn verschillende categorieën hotels zoals een Fjellstue (bergpension), Høyfjellshotell (berghotel), pensjonat (pension), fjordhotel, Boutique hotel, design hotel of stadshotel. Ook worden enkele hotels Gård of Gjestegård genoemd, wat betekent dat het vroeger een boerderij was. Door onze goede contacten in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland zijn wij in staat vrijwel ieder hotel voor u te reserveren ook al staat deze niet op onze website. We werken samen met een aantal hotelketens zoals De Historiske Hotellene, Thon Hotels, Rica Hotels, Choice Hotels, Scandic Hotels, Best Western Hotels, The Great Life Company, First Hotels, Danske Kroer og Hoteller en de Zweedse Countryside Hotels.

Norge Reiser onderscheidt zich met haar hotelrondreizen. Niet zomaar een hotel, maar het liefst een karakteristiek hotel. Sfeervol, apart en met - als het even kan - een mooie ligging, goede maaltijden, service en stijl. Hier voelt u zich meteen ‘thuis'. Het zijn allemaal elementen die onze hotelkeuze en onze hotelrondreizen bepalen.

‘Nooit meer slapen' is een prachtig boek van de schrijver W.F. Hermans dat zich afspeelt in het hoge noorden van Noorwegen. Het is uiteraard de bedoeling dat u - ondanks de middernachtzon - wel gaat genieten van een goede nachtrust om de volgende vakantiedag weer optimaal te kunnen genieten.

Onze reizen:

Hotelrondreis langs de Norge Reiser standaard hotels

Scandinavië heeft alle ingrediënten voor een fantastische hotelrondreis langs standaard hotels. Met de auto of motor door Noorwegen, Zweden of Finland of door een combinatie van deze landen, genietend van de grote verscheidenheid in landschap, natuur en cultuur.

Een hotelrondreis langs onze standaard hotels betekent niet dat het om eenvoudige hotels gaat.

De door ons uitgekozen standaard hotels zijn van klein tot groot allemaal van goede kwaliteit. Ze liggen in de steden, op het platteland of in de bergen, aan zee, meer of rivier.
De hotels beschikken allemaal over een receptie en over extra voorzieningen zoals een lounge, restaurant, bar en soms een zwembad en /of sauna. Alle hotels beschikken over een volledige vergunning. De sfeer is goed maar kan wat zakelijk zijn.

U kunt kiezen voor een hotelrondreis op basis van halfpension (met 2 of 3 gangen diner of dinerbuffet) of op basis van logies en ontbijt. In het laatste geval kunt u zelf kiezen of u a la carte in het geboekt hotel wilt dineren of liever naar een restaurant in de omgeving gaat. Om optimaal van de omgeving te kunnen genieten verblijft u veelal meer dan 1 nacht in elk hotel tijdens uw rondreis, u kunt naar wens en per hotel uw bezoek verlengen of misschien stelt u liever zelf uw hotelrondreis samen uit ons brede aanbod?

Bijna alles is mogelijk bij Norge Reiser.

De uitgekiende combinatie van rust, natuur, vrijheid en waar mogelijk cultuur staat centraal bij een Norge Reiser hotelrondreis. We kennen de bestemmingen en accommodaties die we aanbieden in een hotelrondreis zelf en hebben deze geselecteerd en gecombineerd op basis van sfeer en prijs/kwaliteitverhouding. Ook een standaard hotelrondreis gaat uiteraard over mooie wegen, hoogvlaktes en bergen, langs de spectaculaire fjorden, spiegelende meren of bruisende watervallen, door sfeervolle dorpjes of de steden en langs interessante bezienswaardigheden. Naast onze rondreizen langs standaard hotels hebben we dit jaar ook gekozen voor bijzondere hotelrondreizen langs bijzondere accommodaties. Alle hotels en pensions beschikken over een volledige vergunning en de nette kamers over douche en toilet. De laatste jaren horen wij onze klanten steeds vaker zeggen dat ze op zoek zijn naar een hotelrondreis langs kleinschalige en sfeervolle accommodaties, vandaar ons ruime aanbod van dit soort bijzondere hotelrondreizen

De door ons gebruikte hotels:

Karakteristieke hotels; over het algemeen kleine, maar allemaal sfeervolle hotels met karakter. Een bijzondere -vaak traditionele of klassieke- inrichting en een persoonlijke sfeer en benadering en niet te vergeten soms eenvoudige maar altijd goede maaltijden. Lounge, restaurant en soms een bar.

Boutique hotels; laten zich niet in één zin omschrijven. Het zijn kleinschalige hotels, luxueus, eigenzinnig maar met een intieme sfeer. De hotels hebben een unieke inrichting en sommige hotels gaan met de inrichting zo ver dat zelfs de kamers een unieke inrichting of thema hebben. De sfeer is gastvrij met een persoonlijke service en goede maaltijden.

Historische Hotels en Countryside Hotels; meer dan alleen een accommodatie. Aantrekkelijk, charmant, weliswaar verschillend van karakter maar allemaal van hoge standaard en met prima sfeer, goede maaltijden en persoonlijke service. De ligging van de hotels is ook vaak bijzonder te noemen, bij zee of fjord, in een park, aan de banken van een meer of aan de voet van een berg.

Design Hotels; voor een bijzondere hotelbeleving in een trendy en moderne ambiance, een uiterst modern interieurdesign, van alle gemakken voorzien en met een goede service.

Bovendien hebben we ook Culinaire reizen, op een andere manier maar ook vallend onder de bijzondere hotelrondreizen, deze reizen gaan langs sfeervolle hotels met zeer goede maaltijden.

De Norge Reiser vakanties langs SPA en Wellness hotels zijn reizen waarin u de dagelijkse spanning achter u kunt laten; genieten, relaxen, ontspannen en ontstressen staat centraal bij deze bijzondere hotelrondreizen.
De hotels liggen midden in de natuur of aan een fjord of meer. U kunt één van deze hotels vanzelfsprekend ook in een bestaande of zelf samengestelde rondreis inplannen. Noorwegen, Zweden en Finland of een combinatie van deze landen zijn bijzonder geschikt voor het maken van een rondreis, maar u kunt niet al het moois van deze landen in één reis vatten. Daarvoor zijn de landen te uitgestrekt. Ook de bijzondere hotelrondreizen gaan uiteraard over mooie wegen, hoogvlaktes en bergen, langs de spectaculaire fjorden, spiegelende meren of bruisende watervallen, door sfeervolle dorpjes of de steden en langs interessante bezienswaardigheden.

We kennen de accommodaties zelf en hebben deze geselecteerd op sfeer en prijs/kwaliteitverhouding.

     

 

 

 

Autorondreis Balder: langs de Noorse fjordenkust

Noorwegen is bekend door zijn fjorden. Ooit creëerden ijstijden hier deze wonderen van de natuur. Met deze rondreis zult u tal van deze natuurwonderen zélf kunnen zien. Zoals bijvoorbeeld de impposante Sognefjord en de majestueuze Geirangerfjord. Het reizen in het fjordengebied is één en al afwisseling.Autovakantie Freya: Zuid-Noorwegen

Een prachtige autovakantie door een fraai stukje Noorwegen. Tijdens deze unieke autovakantie maakt u kennis met Telemark, een rustieke en de meest zon zekere provincie van Noorwegen. Daarnaast bent u volop in de gelegenheid om het fjordengebied met de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en de Geirangerfjord te gaan ontdekken.Rondreis Njord: fjorden en Jotunheimen

Een prachtige rondreis met onderweg tal van highlights van Noorwegen. Dat begint al met de Noorse hoofdstad Oslo met zijn prachtige musea en het befaamde Vigelandspark. En verder is daar de Noorse fjordenkust, uniek voor Europa. Ooit creëerde de natuur hier dankzij de gletsjers een majestueus landschap. Elk fjord is een parel op zich.Autoroute Noorwegen Thrijm: hoofdsteden en Hardangervidda

De eerste kennismaking met Noorwegen bij deze autoroute is de Oslofjord met aan het eind daarvan de hoofdstad Oslo. U bezoekt de leuke stadjes aan de oostkust zoals o.a. Kragerø en Risør. Daarna volgen er nog meer verrassingen zoals Kristiansand, Kaap Lindesnes, het zuidelijkste puntje van Noorwegen.Autotocht Troll: Trondheim, Atlanterhavsveien en Trollstigen

Het is zeker geen straf om uw autotocht door Noorwegen te beginnen in Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een gezellig centrum met veel bezienswaardigheden en een prachtige ligging aan de gelijknamige fjord. En daarna wachten u allerlei verrassingen. Het langgerekte Østerdal, de pracht van Trondheim met zijn Nidarosdom, het verbluffende uitzicht op Molde.Wandelreis Frigg: Hardangervidda, Jotunheimen en Rondane

Een wandelreis met een heel eigen karakter. Na uw aankomst in Oslo maakt u kennis met enkele prachtige berggebieden in Noorwegen zoals de Jotunheimen, Rondane, Sunnmørsalpene en de Hardangervidda. Wandelgebieden bij uitstek voor de sportieve, enthousiaste wandelaars.Countryside hotels Zweden Bifröst: Zuid- en Midden-Zweden

Een unieke rondreis langs countryside hotels door het fraaie, uitgestrekte Zweden. Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Al deze aspecten komen in deze reis langs deze prachtige en historische Countryside Hotels aan bod.Hotelreis Noorwegen Bestla: fjordenkust en Jotunheimen

Deze bijzondere hotelreis Noorwegen is een echte aanrader voor diegenen die kennis willen maken met de fascinerende fjordenkust maar ook willen genieten van het mooie binnenland.Hotelreis Vidar: de Noorse fjordenkust

Wilt u in korte tijd de bekendste fjorden van Noorwegen zien? Dan is deze hotelreis uitermate geschikt voor u!! Ooit creëerden de ijstijden deze wonderen van de natuur. Met deze hotelreis zult u veel van deze natuurwonderen zélf kunnen zien.Autotour Thor: Tromsø, Lofoten, Vesterålen, kustweg 17

Een prachtige autotour waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals Oslo, het weidse Gudbrandsdal en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.Autovakantie Odin: Lapland, Noordkaap, Lofoten

Een bijzondere autovakantie met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon en dankzij een extra dag in Honningsvåg heeft u twee kansen.Hurtigruten Rondreis Viking: ultiem Noord-Noorwegen

Een reis vol hoogtepunten. Deze Hurtigruten rondreis is ook een reis waarbij u Noorwegen op verschillende manieren leert kennen. Allereerst per auto van Oslo dwars door een telkens weer afwisselend landschap helemaal naar het noorden naar Kirkenes aan de grens met Rusland. De terugreis verloopt heel ontspannen, namelijk met één van de luxueuze schepen van Hurtigeruten.Fly-drive Noordkaap Nanna: Tromsø, Lapland en de Lofoten

Tijdens deze fly-drive Noordkaap reis komt u langs veel van de hoogtepunten van Noord-Scandinavie. U maakt u kennis met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Lapland, en hun rendieren die grazen in het ruige toendragebied van Lapland.Fly-drive Noorwegen Odur: Lofoten, Andøya en Senja

Het noorden van Noorwegen lokt, maar is tegelijkertijd zo ver weg. Deze fly-drive rondreis lost dat probleem feilloos voor u op. U vliegt naar Tromsø waar de huurauto voor u klaar staat. En daarna hebt u alle tijd om kennis te maken met Tromsø,Fly-drive Lapland Saga: Noord Noorwegen

Een 16-daagse Fly-drive Lapland reis naar onbekende maar wel naar veel bijzondere mooie plekjes van het hoge noorden. Het gebied voor de vogelliefhebber! Tijdens deze fly-drive Lapland reis verblijft u voor het overgrote deel boven de Poolcirkel, het gebied van de Middernachtzon. U vliegt naar Tromsø en maakt u kennis met Zweeds en Noors Lapland.Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube