Zomer Activiteiten in Noorwegen en Zweden

Zomer activiteiten Noorwegen en Zweden per gebied op een rijtje. De gebieden zijn Romsdal, Beitostølen, Oppdal, .....De activiteiten die er gedaan kunnen worden zijn o.a. .........

Noorwegen is het land bij uitstek voor actieve vakanties. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt schitterende wandeltochten maken over mooie bergpaden, als u wilt van berghut naar berghut. En al dat water nodigt uit tot raften en kanotochten. Andere mogelijkheden zijn fietstochten en (in de winter) langlauftochten. Eigenlijk is alles wat u in Noorwegen ook maar onderneemt avontuurlijk. En u kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt! Vanuit een vaste standplaats kunt u mooie dagtochten door de bergen maken. U kunt ook kiezen voor een rondreis waarbij uw bagage wordt vervoerd of waarbij u juist zelf uw bagage meedraagt. Rustige wandelingen in de Rondane, Dovre, Hardangervidda of Telemark. Wat zwaardere tochten in het fjordengebied, de Jotunheimen en Trollheimen. U kiest dát wat bij ú past!!!


Activiteiten en/of tochten kunt u het gehele jaar door maken in bijna heel Noorwegen. U kunt op eigen gelegenheid een dagtocht maken of met gids maar u kunt ook een meerdaagse tocht maken van berghut (of hotel) naar berghut (of hotel) met behulp van een kaart en kompas. Dit laatste kan individueel maar ook in groepsverband onder leiding van een gids. U kunt zelf uw bagage dragen in een rugzak of kiezen voor een reis met bagagevervoer. Buiten alle mogelijkheden die op onze website staan kunt u altijd vragen of er nog meer wandelmogelijkheden zijn. Norge Reiser is agent van de DNT, de Noorse bergsportvereniging. U kunt uw DNT lidmaatschap via de website van de DNT in Noorwegen regelen, de reizen die door de DNT georganiseerd worden kunt u bij ons reserveren.
Het is noodzakelijk om goed voorbereid aan een tocht te beginnen.

 

Over Norgereiser

Norge Reiser is gespecialiseerd in het organiseren van vakantie rondreizen door Scandinavie, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Spitsbergen, Baltische Staten, Estland, Letland, Litouwen, Groenland, Antarctica, Hurtigruten en Cruises.

aangesloten bij ANVR  aangesloten bij Calamiteitenfonds aangesloten bij SGR 

Contact informatie
Dreef 2, 7641 HN Wierden
(let op als u langs wilt komen we werken op afspraak)
tel.: 085 4010 810
fax: 085 4010 815
RegioBank,
IBAN: NL67RBRB0941012123
BIC: RBRBNL21
KvK Amsterdam 34151402
BTW nr. 8191.74.075.B.01
copyright © 2016 norgereiser.nl

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van een offerte.

Rietje Baas

Esther Baas

085 4010 810 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op YouTube