15.00 uur vertrek per Fjord Line van Langesund naar Hirtshals

FJORD LINE
Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig en aangenaam vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Met de nieuwe en luxe schepen MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord met aan boord hutten van goede kwaliteit, heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een breed scala aan taxfree producten vaart u ontspannen van Hirtshals naar Stavanger of Bergen of van Hirtshals naar Langesund en in de zomermaanden met de snelle Fjord Line Express van Hirtshals naar Kristiansand. 
Fjord Line heeft in samenwerking met de Norwegian Seafood Centre en Norwegian Culinary Institute een concept samengesteld voor de MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjord dat gasten een gevarieerde maar vooral smaakvolle diner belevenis aanbiedt. De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de voorbereiding en service zijn op alle restaurants aan boord van toepassing. Fjord Line's schepen hebben ook een volledige alcohollicentie.
Honden: Aan boord van de MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord verblijft uw hond tijdens de overtocht in uw auto of in een modern en comfortabel hondenhotel. Het hondenhotel is gelegen op dek 10, in een gebied afgeschermd van alle lawaai. Honden zijn niet toegestaan op het zonnedek, in het schip of in de hutten. 

Fjord Line Langesund haveninformatie

Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze Fjord Line terminal in Langesund.

Adres
Fjord Line
Kongshavn 8, 
3970 Langesund, Noorwegen

Openingstijden 
Dagelijks tussen 12:00 - 14:30 uur

Inchecken
Inchecken 60 minuten voor vertrek.
Check-in sluit 20 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
De terminal van Fjord Line ligt in de haven van Langesund, in de provincie Telemark en op circa 2 uur rijden van Oslo.

Parkeren
Er zijn 4 parkeerplaatsen voor kort parkeren (15 minuten) naast de terminal beschikbaar. Voor onze cruisegasten bieden wij parkeerplaatsen bij Skjærgårdshallen. De prijs is NOK 100 voor 2 dagen, en moet contant worden voldaan op de begane grond bij Skjærgårdshallen

Openbaar vervoer
Neem de bus M1 van Skien en Porsgrunn naar het centrum van Langesund. De Fjord Line terminal is ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Langesund en 2 minuten van Halen gård.

Taxi
Fjord Line heeft een shuttle overeenkomst met Grenland Taxi. Onze gasten reizen tegen gereduceerde tarieven bij het tonen van een geldig vervoerbewijs. Contacteer Grenland Taxi via tel +47 22 38 69 03 om te boeken of voor meer informatie.


Campinghutten Alfhild: Noorwegen, Preekstoel en Hardangerfjord

Wilt u weten hoe Noorwegen er echt uit ziet? Dan is deze rondreis geknipt voor u. U maakt uitgebreid kennis met de imposante Noorse fjorden, maar ook met het ruige berggebied.Hardangervidda en Jotunheimen? Melena: Bergen-Langesund

Tijdens deze reis overnacht u in bungalows of appartementen in wintersportgebieden, dit betekent dat de accommodaties van alle gemakken zijn voorzien. Geniet van Noorwegen en al haar natuurschoonheid. Ga kajakken op een van de fjorden, wandelen in de nationale parken of maak een gletsjerwandeling! U zal versteld staan van de diverse watervallen die u onderweg tegen gaat komen. Geniet van de ruige schoonheid van Noorwegen maar dan wel in comfortabele accommodaties.