17.00 uur vertrek per Fjord Line van Hirtshals naar Kristiansand

Bekijk foto's

FJORD LINE
Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig en aangenaam vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Met de nieuwe en luxe schepen MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord met aan boord hutten van goede kwaliteit, heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een breed scala aan taxfree producten vaart u ontspannen van Hirtshals naar Stavanger of Bergen of van Hirtshals naar Langesund en in de zomermaanden met de snelle Fjord Line Express van Hirtshals naar Kristiansand. 
Fjord Line heeft in samenwerking met de Norwegian Seafood Centre en Norwegian Culinary Institute een concept samengesteld voor de MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjord dat gasten een gevarieerde maar vooral smaakvolle diner belevenis aanbiedt. De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de voorbereiding en service zijn op alle restaurants aan boord van toepassing. Fjord Line's schepen hebben ook een volledige alcohollicentie.
Honden: Aan boord van de MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord verblijft uw hond tijdens de overtocht in uw auto of in een modern en comfortabel hondenhotel. Het hondenhotel is gelegen op dek 10, in een gebied afgeschermd van alle lawaai. Honden zijn niet toegestaan op het zonnedek, in het schip of in de hutten. 

Fjord Line Hirtshals haveninformatie 

Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze Fjord Line terminal in Hirtshals.

Adres
Fjord Line‎
Containerkajen 4 
9850 Hirtshals, Denemarken

Openingstijden
Maandag-Vrijdag: 
07:00 - 20:00

Zaterdag: 
07:00 - 15:00
17:00 - 20:00

Zondag:
07:00 - 09:00
17:00 - 20:00

Inchecken
Inchecken 60 minuten voor vertrek.
Check-in sluit 20 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
De terminal van Fjord Line ligt in de haven van Hirtshals, ongeveer 15-20 minuten lopen van het centrum van Hirtshals
Volg de E39 naar Hirtshals. Bij aankomst in Hirtshals - Volg de Fjord Line verkeersborden naar Bergen - Stavanger.

Parkeren
Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen bij de terminal. Wij adviseren u te parkeren in het centrum van Hirtshals. Het is ook mogelijk te parkeren bij het kortbij gelegen Hotel Skaga - Contacteer de receptie van het hotel. Het is niet mogelijk om vooruit parkeerplaatsen te boeken.

Trein
De dichstbijzijnde treinstation is Lilleheden

Bus
Het is mogelijk om een Flexbus van de terminal naar het centrum van Hirtshals te bestellen. Het is belangrijk dat u deze tijdig van tevoren besteld. 
Dagelijks busvervoer (maandag - zondag) vanaf het station in Hirtshals naar de terminal van Fjord Line om 07:30 en 19:00 uur.
Dagelijks busvervoer (maandag - zondag) van de terminal naar Hirtshals station om 08:15 uur.