17.00 uur vertrek per Fjord Line van Hirtshals naar Kristiansand

Denemarken - Noorwegen

Bekijk foto's

Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig en aangenaam vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Met de nieuwe en luxe schepen MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord met aan boord hutten van goede kwaliteit, heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een breed scala aan taxfree producten vaart u ontspannen van Hirtshals naar Stavanger, of Bergen, of van Hirtshals naar Langesund vaart. In de zomermaanden vaart u met de snelle Fjord Line Express van Hirtshals naar Kristiansand of andersom. Fjord Line heeft in samenwerking met de Norwegian Seafood Centre en Norwegian Culinary Institute een concept samengesteld voor de MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjord dat gasten een gevarieerde maar vooral smaakvolle diner belevenis aanbiedt.

Huisdieren
Voor de korte overtochten kunt u bij de Fjord Line uw huisdier op 2 manieren vervoeren. U kunt uw huisdier in de auto laten of uw huisdier in een kennel laten verblijven gedurende de reis. In de zomermaanden is het niet aan te raden uw huisdier in de auto te laten verblijven in verband met bepaalde temperaturen. Tijdens de lange overtochten verblijft uw huisdier in een kennel, gelegen op dek 10, afgeschermd van alle lawaai. Huisdieren zijn niet toegestaan op het zonnedek, in het schip of in de hutten. Houd er rekening mee dat u zelf de volledige verantwoordelijkheid draagt voor de uw huisdier aan boord van het schip. De bemanning houdt geen toezicht op de kennels.

Haveninformatie
Hier vindt u alle belangrijke informatie over de Fjord Line terminal in Hirtshals.

Adres
Containerkajen 4
9850 Hirtshals
Denemarken

Inchecken
Het kantoor gaat 2 uur van tevoren open en sluit 30 minuten na vertrek. Gelieve ten minste 60 minuten voor vertrek aan te komen. De boarding sluit 30 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
Volg de E39, wanneer u Hirtshals bereikt volgt u de borden van Fjord Line om bij Hirtshals haven uit te komen.

Parkeren
Er is beperkte parkeergelegenheid in de buurt van de terminal. We raden u aan een parkeerplaats in de omgeving en in de stad te zoeken. Het is ook mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats van Hotel Skagas. Informeert u hiernaar bij de receptie. De prijs bedraagt DKK 50 per dag en DKK 275 per week. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren. In Hirtshals Harbour zijn er 6 Clever oplaadpunten.

Openbaar Vervoer
Er zijn goede trein- en busverbindingen naar en van Hirtshals. Bekijk de dienstregeling op www.rejseplanen.dk en www.dsb.dk. Het dichtstbijzijnde station bij de ferryterminal is Lilleheden. Voor het traject Lilleheden–Hjørring, kunt u alleen kaartjes in Deense kronen kopen. Creditcards kunnen niet worden gebruikt. Als u reist op een cruise van Bergen of Stavanger, dan kunt u de bus nemen van het centrum van Hirtshals naar het centrum van Aalborg of Aalborg Storcenter (Bilka). Andere optie is de taxt: Taxi24Nord Telefoon +45 98 92 42 00.

! Op de vrijdag en zaterdag gelden er toeslagen voor de overtochten.

Inclusief
De genoemde overtocht
Een standaard binnenhut (indien u een nacht afvaart heeft)
Of
Een comfortabele stoel (indien u een korte ochtend, middag of avond afvaart heeft)
Uw voertuig met de door u aangegeven afmetingen

Exclusief
- Maaltijden
- Verzekeringen
- Drinken en uitgaven van persoonlijke aard

Extra opties
- Maaltijden
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden