18.45 uur vertrek per Stena Line van Göteborg naar Kiel

18.45 uur vertrek per Stena Line van Göteborg naar Kiel

STENA LINE
Wie de oversteek wil maken naar Noorwegen of Zweden, kan bij Stena Line kiezen uit maar liefst zeven routes met vertrekhavens in Denemarken, Duitsland en Polen. Door de vele routes en de ruime keuze aan vertrektijden, is er altijd een route die aansluit op uw reisschema. Of u nu kiest voor de comfortabele, luxe ferry of voor de snelle catamaran, reizen met Stena Line is altijd een groot feest! Ook als u met de auto naar Letland wilt heeft u bij Stena Line volop keuze!
Aan boord van de schepen op het traject Kiel - Göteborg geniet u van alle comfort die u maar wenst. Een hapje eten of drankje drinken in één van de bars en restaurants, winkelen in de Stena Shopping en genieten op het zonnedek! Door de talloze faciliteiten begint uw vakantie al aan boord! Voor campers en auto + caravans zijn extra voordleige aanbiedingen, deze kunt u opvragen onder vermelding van de lengte en hoogte van de camper of caravan, de reisdatum en het aantal personen.
Aan boord van de Stena Saga op het traject Frederikshavn - Oslo is genoeg te doen: rondneuzen in de taxfreeshops of naar de Pure Nordic Spa. Smullen in een van de vele restaurants -van buffet tot à la carte-, een bezoek aan de nachtclub of een gokje wagen in het casino. 
Van Frederikshavn naar Göteborg en van Grenå naar Varberg  kunt u niet alleen tot rust komen in een comfortabele omgeving, genieten van de vele eetgelegenheden, shopping en entertainment, maar u vindt er ook personeel dat z'n uiterste best zal doen om het u naar de zin te maken.
Honden: Tijdens de langere overtochten moet een speciale hut voor uw huisdier worden gereserveerd. Beperkte beschikbaarheid. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in deze hut verblijven. Maximaal twee huisdieren in elke hut. Tijdens de kortere overtochten mag de hond afhankelijk van het schip in de auto blijven of in een speciale lounge voor huisdieren. 

Stena Line Göteborg haveninformatie

Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze Stena Line terminal in Göteborg.

Adres

Stena Line Scandinavia AB
Tysklandsterminalen
Elof Lindälvs Gata
41455 Göteborg

Auto en parkeren
Bij de terminal vindt u een parkeergarage voor zowel kort als lang parkeren. Aan de oostzijde van de terminal bevindt zich de parkeergarage van Stena Line met directe toegang tot de terminal.
Kosten: SEK 12 per uur of SEK 120 per 24 uur.
U kunt zowel met muntgeld als met verschillende Credit Cards betalen.

De parkeergarage is dagelijks geopend van: 06:15-18:00 uur en bij aankomst/vertrek van de nachtafvaart.
De maximum doorrijhoogte is 2.10 m.

Trein
Vanaf het treinstation van Göteborg neemt u de bus / tram naar Masthuggstorget / Stena Danmarksterminal.

Bus
Als u met bus of tram reist, dient u uit te stappen bij Masthuggstorget / Stena Danmarksterminal.

Taxi
Als u een taxi vanaf het Centraal Station neemt, duurt het ongeveer 5-10 minuten naar Stena Danmarksterminal. Lopend duurt het ongeveer 20-30 min..