18.45 uur vertrek per Stena Line van Kiel naar Göteborg

STENA LINE
Wie de oversteek wil maken naar Noorwegen of Zweden, kan bij Stena Line kiezen uit maar liefst zeven routes met vertrekhavens in Denemarken, Duitsland en Polen. Door de vele routes en de ruime keuze aan vertrektijden, is er altijd een route die aansluit op uw reisschema. Of u nu kiest voor de comfortabele, luxe ferry of voor de snelle catamaran, reizen met Stena Line is altijd een groot feest! Ook als u met de auto naar Letland wilt heeft u bij Stena Line volop keuze!
Aan boord van de schepen op het traject Kiel - Göteborg geniet u van alle comfort die u maar wenst. Een hapje eten of drankje drinken in één van de bars en restaurants, winkelen in de Stena Shopping en genieten op het zonnedek! Door de talloze faciliteiten begint uw vakantie al aan boord! Voor campers en auto + caravans zijn extra voordleige aanbiedingen, deze kunt u opvragen onder vermelding van de lengte en hoogte van de camper of caravan, de reisdatum en het aantal personen.
Aan boord van de Stena Saga op het traject Frederikshavn - Oslo is genoeg te doen: rondneuzen in de taxfreeshops of naar de Pure Nordic Spa. Smullen in een van de vele restaurants -van buffet tot à la carte-, een bezoek aan de nachtclub of een gokje wagen in het casino. 
Van Frederikshavn naar Göteborg en van Grenå naar Varberg  kunt u niet alleen tot rust komen in een comfortabele omgeving, genieten van de vele eetgelegenheden, shopping en entertainment, maar u vindt er ook personeel dat z'n uiterste best zal doen om het u naar de zin te maken.
Honden: Tijdens de langere overtochten moet een speciale hut voor uw huisdier worden gereserveerd. Beperkte beschikbaarheid. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in deze hut verblijven. Maximaal twee huisdieren in elke hut. Tijdens de kortere overtochten mag de hond afhankelijk van het schip in de auto blijven of in een speciale lounge voor huisdieren. 

Stena Line Kiel haveninformatie

Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze Stena Line terminal in Kiel.

Adres
Stena Line Scandinavia AB
Schwedenkai 1
24103 Kiel

Auto en parkeren
€ 24,- voor 3 dagen. Dit is een onbewaakte parkeerplaats.
Parkeergarage Kiel: Van € 5,- tot € 18,- euro voor 3 dagen.
Er zijn verschillende parkeergarages op 10 minuten afstand van de haven.

Parkeren voor gehandicapten:
Deze zijn beschikbaar buiten de haven.

Trein
Op ongeveer 10 minuten van de haven bevindt zich het treinstation. Er zijn treinen vanuit overal in Duitsland naar Kiel

Bus
De bus stopt recht tegenover de haven.

Taxi
De ferry terminal is gemakkelijk te bereiken met de taxi. Taxi's vindt u op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Havenfaciliteiten:
• Restaurant
• Parkeerplaatsen
• Geldautomaat
• Winkels op loopafstand


Campinghutten Zweden Hedvig: Dalarna, Stockholm en Värmland

Een afwisselende rondreis door Midden-Zweden waarbij u volop kunt genieten van al het moois dat deze regio heeft te bieden. Bossen en meren, begroeide heuvels en natuurgebieden.Kampeerautoreizen Meja: Midden-Zweden

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden! Een ideale reis met woeste natuur, sportieve uitdagingen en plezier voor het hele gezin!Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.Zomerrondreis Zweden Gustav: Tived, Dalarna en Värmland

Alles wat Zweden tot een afwisselend, mooi en prettig vakantieland maakt, vindt u in deze reis. Van uitgestrekte bossen tot prachtige heldere meren. Van prachtig heuvellandschap tot eindeloze vergezichten. Deze zomerrondreis Zweden is voor de echte natuurliefhebber.Herfstreis Tiveden, Alf: Hamgården Tived

8 daagse herfstreis Tiveden met 6 daags verblijf in een huisje met douche/toilet bij het Tiveden Nationaal Park.