18.45 uur vertrek per Stena Line van Göteborg naar Kiel

Overtocht van Göteborg naar Kiel per Stena Line

Bekijk foto's

Aan boord van de schepen van Stena Line op het traject Kiel - Göteborg en Göteborg - Kiel geniet u van alle comfort die u maar wenst. Een hapje eten of drankje drinken in één van de bars en restaurants, winkelen in de Stena Shopping en genieten op het zonnedek! Door de talloze faciliteiten begint uw vakantie al aan boord!

Maaltijden
Het is handig om maaltijden van tevoren te reserveren. Tussen 17:00 en 20:00 uur kunnen wachttijden ontstaan. Maaltijden kunnen wij voor u boeken.

Huisdieren
Tijdens de langere overtochten moet een speciale hut voor uw huisdier worden gereserveerd, er is beperkte beschikbaarheid. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in deze hut verblijven. En er geldt een limiet van maximaal twee huisdieren in elke hut. Tijdens de kortere overtochten mag de hond afhankelijk van het schip in de auto blijven of in een speciale lounge voor huisdieren.

Haveninformatie
Hier vindt u alle belangrijke informatie over de Stena Line terminal in Kiel.

Adres
Stena Line Scandinavia AB
Schwedenkai 1
24103 Kiel

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 07.00 - 19.15 uur
Zaterdag t/m Zondag: 08.00 - 18.15 uur

Inchecken
Maandag t/m Vrijdag: 17.00 uur tot 18.15 uur
Zaterdag en zondag: 16.00 uur tot 17.15 uur
Het inchecken eindigt 30 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
Kiel ligt ongeveer 100 kilometer noordwaarts van Hamburg en is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto of met de bus. Van Hamburg neemt u de A7 die leidt tot het noorden van Duitsland. Na ongeveer 60 kilometer neemt u de A215 die leidt naar de Stena Line haven in Kiel.

Parkeren
Wij raden u aan uw auto te parkeren in "Fördepark House" parkeergarage tegenover de Stena Line terminal [max. hoogte 2m]. Een parkeerkaart vooraf reserveren is niet mogelijk.

Trein
Vanuit heel Duitsland zijn er goede treinverbindingen naar Kiel. Voor tijden en prijzen kijkt u op www.bahn.de. Vanaf het station neemt u een bus of taxi naar de haven.

Bus
De haven van Kiel is eenvoudig te bereiken met de bus. Kielius busmaatschappij rijdt van Hamburg naar Kiel (wandelafstand naar Stena Line check-in).

Taxi
De ferry terminal is gemakkelijk te bereiken met de taxi. Taxi's vindt u op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

Reis in 21 dagen naar de Noordkaap en bewonder de middernachtzon of geniet van de fjorden en ruige gebieden.

  • Göteborg
  • Vänermeer
  • Stockholm
  • Noordkaap
  • Vesterålen
  • Lapland
  • 21 dagen
  • Gehele jaar
  • Vanaf € 2225