20.00 uur vertrek per Fjord Line van Stavanger naar Hirtshals

FJORD LINE
Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig en aangenaam vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Met de nieuwe en luxe schepen MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord met aan boord hutten van goede kwaliteit, heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een breed scala aan taxfree producten vaart u ontspannen van Hirtshals naar Stavanger of Bergen of van Hirtshals naar Langesund en in de zomermaanden met de snelle Fjord Line Express van Hirtshals naar Kristiansand. 
Fjord Line heeft in samenwerking met de Norwegian Seafood Centre en Norwegian Culinary Institute een concept samengesteld voor de MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjord dat gasten een gevarieerde maar vooral smaakvolle diner belevenis aanbiedt. De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de voorbereiding en service zijn op alle restaurants aan boord van toepassing. Fjord Line's schepen hebben ook een volledige alcohollicentie.
Honden: Aan boord van de MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord verblijft uw hond tijdens de overtocht in uw auto of in een modern en comfortabel hondenhotel. Het hondenhotel is gelegen op dek 10, in een gebied afgeschermd van alle lawaai. Honden zijn niet toegestaan op het zonnedek, in het schip of in de hutten. 

Fjord line Stavanger haveninformatie

Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze Fjord Line terminal in Stavanger.

Adres
Fjord Line
Utenriksterminalen
Kontinentalveien 31
4056 Tananger, Noorwegen

Openingstijden 
Ticket office:

Maandag - vrijdag 08:00-16:00*

*01.11-04.11: Geopend van 08:00-13:30
11.11: Geopend van 13:30-16:00
20.12 en 21.12: Geopend van 12:30-16:00
23.12-02.01: Gesloten

Check-in tijden:

Maandag - zondag: 05:30-06:00
17:30-19:00

Inchecken
Inchecken 60 minuten voor vertrek.
Check-in sluit 20 minuten voor vertrek.

Routebeschrijving
De terminal van Fjord Line ligt in Risavika Haven in Tananger, circa 16 km van het centrum.

Bus
Fjord Line bus tussen terminal Risavika en Stavanger centrum

Parkeren
Ja gratis parkeren is mogelijk vlak achter de rotonde (ingang is met letter A aangegeven)

Taxi
Sola Taxi +47 51 65 04 44

Zomerrondreis Werdandi: Rorøs, Trollstigen, Geiranger en Sognefjord

Wilt u genieten van de pracht van de fjorden? Van berggebieden en hoogvlaktes? Van leuke plaatsen en steden? Dan is deze reis het antwoord op al uw vragen. Genieten van het berggebied rond Savalen en het mijnstadje Røros, dat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.Autorondreis Balder: langs de Noorse fjordenkust - 16 dagen

Noorwegen is bekend door de vele fjorden. Ooit creëerden ijstijden hier deze wonderen van de natuur. Met deze rondreis zult u tal van deze natuurwonderen zélf kunnen zien. Zoals bijvoorbeeld de imposante Sognefjord en de majestueuze Geirangerfjord. Het reizen in het fjordengebied is één en al afwisseling.