20.45 uur vertrek per SuperSpeed I van Hirtshals naar Kristiansand

COLOR LINE 


Een overtocht met de ferry naar Noorwegen maakt u met één van de moderne schepen van Color Line. Color Line biedt u meerdere routes met uitgebreide faciliteiten en activiteiten aan boord. U heeft keuze uit maar liefst vijf internationale ferry routes en zeven havens. Vanuit Duitsland, Denemarken en Zweden verzorgt Color Line comfortabele overtochten met de boot naar Noorwegen. Het begin van een prachtige (auto)vakantie naar Noorwegen!
Wilt u met uw auto comfortabel en zorgeloos in slechts 3¼ uur van Hirtshals naar Kristiansand of in 3¾ van Hirtshals naar Larvik varen boek dan het Auto-Voordeelpakket of het Caravan & Camper Voordeelpakket en ontdek de zuidkust van Noorwegen en het land van de fjorden. U vaart met de SuperSpeed 1 of 2 comfortabel en snel.
Maak een ontspannen reis met de cruiseferry MS Color Fantasy of MS Color Magic op het traject Kiel - Oslo: heerlijk eten, comfortabele cabines, fitnesscentrum en Spa, belastingvrije winkels en nog veel meer. U komt uitgerust aan.
Honden: Er zijn twee opties: Honden mogen in het voertuig blijven maar dat wordt in de zomermaanden niet aangeraden i.v.m. de hoge temperaturen die op het autodek kunnen ontstaan, aan boord van de schepen zijn kennels waar huisdieren kunnen verblijven tjdens de overtocht. In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.


Haveninformatie Hirtshals

Hier vindt u alle belangrijke informatie over de Color-Line-terminal in Hirtshals.

Adres

Color Line AS
Fergeterminalen Norgeskajen 2
DK - 9850 Hirtshals


Routebeschrijving

Neem de E39 richting Hjørring. De E39 vervolgen naar Hirtshals.
Linksaf bij route 55/Jyllandsgade, borden Centrum volgen.
Rechtsaf bij Havnegade.
De weg volgen langs de Norgeskajen.
Inchecken
Kaartverkoop, inchecken van passagiers zonder vervoermiddel, informatie en uitgifte van reisdocumenten: op de 2e verdieping van de terminal.
Passagiers met een auto kunnen direct inchecken bij de pier.
Alle passagiers, met of zonder auto, dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.
Openingstijden Check-In:
Opent: 2,5 uur voor vertrek
Sluit: 10 minuten voor vertrek
Parkeren
Er is openbare parkeergelegenheid op het haventerrein.