Hurtigruten nieuwe prijsstructuur

Bekijk foto's

Hoe wilt u het liefste reizen? Als gast op de Hurtigruten heeft u keuze uit 3 pakketten, afhankelijk van uw voorkeur aan reiservaring. We leggen hieronder de verschillende tussen de pakketten aan u uit.

Inclusief  Basis  Select  Platina 
Vrije keuze van de route en het schip   x
Bespaar tot 25% vroegboekkorting   x
5% 1896 ambassadeurs loyaliteits korting   x
Kinderkorting   x
Volpension (bij reizen langer dan 108 uur)   x
Cabinekeuze   -
Mini-suite / suite boekbaar   -
Voorkeur tijd van diner   -
Gratis koffie en thee   -
Gratis WIFI   - 
Gegarandeerd diner in het a la carte
restaurant elke avond 
 - 
Inclusief drankenpakket bij diner   - 
Bezoek aan de brug van het schip   - 
Exclusieve platina excursies aan wal
(tegen betaling) 
 -
Privé-vervoer naar/ van luchthaven in
Bergen en Trondheim  
 -
Vervoer naar/ van luchthaven in Kirkenes  -
Elke dag verse flesjes water in de hut   -
Welkomstpakket met champagne   -
Gebruik van verrekijker   -


Basistarief:

Ontdek de Noorse kust met de basis optie voor een memorabele ervaring en tegen een zeer betaalbare prijs. Bij het basispakket heeft u de basisdiensten met alle maaltijden inbegrepen voor een geweldige prijs. Let op, u kunt niet uw eigen hut kiezen. Geniet van het steeds veranderende uitzicht vanaf het dek of vanuit de lounges. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aanbod van excursies.

Selecttarief:

Met de select optie kunt u gebruik maken van een aantal zorgvuldig gekozen diensten die het meest belangrijk zijn volgens de gasten tijdens een klassieke reis. Het pakket omvat volpension en u kunt uw voorkeurstijd doorgeven wanneer u wilt dineren. Het 3 gangen menu verandert per seizoen en u ervaart elk seizoen eersteklas eten. Geniet van het ontbijtbuffet en het wereldberoemde lunchbuffet. U kunt met het select tarief uw eigen hutnummer kiezen. U kunt tevens gratis gebruik maken van WIFI en koffie en thee. 


Platinatarief:

Met de platina optie is volpension uiteraard inbegrepen en kunt u ervoor kiezen om in het a la carte restaurant te dineren. Ook een drankenpakket is bij het diner inbegrepen. 
U kunt ervoor kiezen om unieke excursies te maken die exclusief voor u zijn geregeld. De transfer van luchthaven naar de kade in Bergen, Kirkenes en Trondheim is bij de reissom inbegrepen.
Aan boord staat er een speciaal welkomspakket met champagne klaar in uw hut. Platina is niet te boeken voor korte reizen.


Extra informatie

• Volpension geldt alleen bij reizen langer dan 108 uur (meer dan 5 nachten aan boord), anders is de reis op basis van logies/ ontbijt en dient u diner of lunch bij te boeken.
• Hutnummer kan alleen worden gekozen bij traject Bergen-Kirkenes-Bergen of Bergen-Kirkenes-Trondheim.
• Dinertijd kiezen alleen op basis van beschikbaarheid.
• A la carte restaurants zijn niet aanwezig op MS Lofoten, MS Vesteralen en MS Spitsbergen.
• Platina gasten kunnen in het a la carte restaurant dineren, basic en select gasten kunnen dat ook maar hier is niet bij de prijs inbegrepen.
• De brug kan alleen worden bezocht in overleg met de kapitein.

Extra prijs informatie