Accommodaties in Noorwegen

Bekijk foto's

Reizen is leuk, maar goede accommodaties zijn zeker zo belangrijk. Norge Reiser heeft een groot aantal hotel-, bungalow- en kampeerhut-rondreizen in haar programma. Maar het is heel goed mogelijk dat onze keuze niet aansluit op uw wensen wat betreft de accommodaties of het te rijden ‘rondje', daarvoor bieden we ook losse accommodaties op onze website aan.


U kunt buiten de rondreizen op onze website ook zelf uw reis samenstellen. Gebruik onze kennis om de reis van uw dromen te kunnen maken. Esther, Ramon, Michelle en Rietje maken graag een vrijblijvend reisvoorstel voor u! "Norge Reiser vertaalt UW wensen naar een reis op maat" en ook bij een samengestelde reis ontvangt u een persoonlijke routebeschrijving!
Het is voor ons wel belangrijk om te weten wat u graag wilt gaan zien en/of doen tijdens uw vakantie. Met deze gegevens maken wij graag en vrijblijvend een voor u op maat gemaakte offerte. Ook is het mogelijk om een reis per openbaar vervoer voor u samen te stellen. Hier dient u er wel rekening mee te houden dat er soms maar één bus of trein per dag rijdt.


Onze accommodaties zijn sfeervol, apart, hebben een mooie ligging, hebben service en stijl. Het zijn allemaal elementen die onze keuze voor de verschillende accommodaties bepalen. Trouwens, door onze goede contacten in Noorwegen kunnen wij vrijwel elk hotel, huisje of kampeerhut (ook al staat deze niet op onze website) voor u reserveren.
Dus bent u op zoek naar leuke accommodaties dan kunt u zeker bij Norge Reiser terecht, zoek uit de vele accommodaties die u op onze website kunt vinden en is uw plaats of accommodatie er niet bij neem dan graag contact met ons op!


"Onze accommodaties zijn net even anders" "Norge Reiser vertaalt UW wensen naar een reis op maat"

Hotels Noorwegen

De sfeer en het comfort in de hotels zijn voor ons erg belangrijk, we doen ons best om sfeervolle en bijzondere hotels voor u te zoeken en te kunnen boeken.

Bungalows en vakantiewoningen Noorwegen

In dit prachtige en uitgestrekte land is een enorme verscheidenheid aan bungalows / vakantiehuisjes die in Noorwegen ook wel hytte of hytter genoemd worden.

Trekkershutten en kampeerhutten Noorwegen

Rondreizend door Noorwegen heeft u alle gelegenheid om de vele mooie plekjes en indrukwekkende panorama's die dit schitterende land te bieden hebben, te ontdekken.