Activiteitenreis Lapland Compact Ello , 4 daagse reis

Activiteitenreis Lapland Compact Ello , 4 daagse reis

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

Vertrek op donderdag. U vliegt met SAS van Amsterdam via Stockholm naar Umeå. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.10-13.10 / 14.30-15.35 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Granö gebracht, de transfer duurt ongeveer 1 uur.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå staat een medewerker van Granö Beckasin Lodge klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwschoenwandelen Grano
Sneeuwschoenwandelen Grano

Na het ontbijt heeft u een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling. Na deze leuke ochtend, heeft u een lunch bij Granö Beckasin Lodge.


Sneeuwscootertocht Grano
Sneeuwscootertocht Grano

Na de lunch gaat u op een 3 uur durende sneeuwscootertocht, waarbij u ook zult gaan ijsvissen. 's Avonds kunt u dineren bij Granö Beckasin Lodge.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt staat er een 3 uur durende hondensledetocht op het programma. Aansluitend kunt u weer lunchen in de Lodge. De rest van de middag heeft u vrije tijd. Eventueel kunt u er voor kiezen nog een activiteit bij te boeken. Vraag ons dan naar de mogelijkheden. 's Avonds staat het diner weer voor u klaar in de Lodge.


vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam
vlieg Umeå-Stockholm-Amsterdam

Na het ontbijt vliegt u met SAS van Umeå via Stockholm naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt; 13.00-14.05 / 16.35-18.45 uur.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Activiteitenreis Lapland Compact Ello Granö Beckasin

Granö Beckasin is een zeer bijzondere accommodatie in het zuiden van Zweeds Lapland. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. U gaat in een korte tijd verschillende activiteiten ondernemen en maakt kennis met Lapland op een fantastische manier!

Activiteitenreis Lapland Compact - geplande reis

 • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm naar Umeå
 • let op; vertrek op donderdag
 • Transfer Umeå Airport naar Granö Beckasin Lodge
 • 3 nachten verblijf in 2 persoonskamer op basis van volpension. Er is een mogelijkheid om te upgraden naar verblijf in een vogelnest.
 • Sneeuwschoenwandeling (2 uur)
 • Sneeuwscootersafari incl ijsvissen (3 uur)
 • Hondensledetocht (3 uur)
 • Transfer Granö Beckasin Lodge naar Umeå Airport
 • Terugreis: U vliegt vanaf Umeå via Stockholm naar Amsterdam

Activiteitenreis Zweeds Lapland - uw accommodaties

U verblijft 3 nachten in een het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 nachten in het Birdsnest te overnachten). Alle accommodaties zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten. De vogelnesten hangen tussen de pijnbomen en hebben eigen faciliteiten, een luxe en bijzondere overnachting.  
Granö ligt tussen Umeå en Lycksele, op de grens van Zweeds-Lapland. Granö ligt onder de poolcirkel maar heeft gemiddeld 4 van de 7 avonden noorderlicht.

Activiteitenreis Zweeds Lapland - Highlights

 • 3 nachten (door de week)
 • Sneeuwschoenwandeling, sneeuwscootersafari incl. ijsvissen, hondensledetocht
 • Optionele noorderlichtactiviteiten

Prijslijst Activiteitenreis Lapland Compact Ello , 4 daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in € vanafprijs vanafprijs
2/1-12/1 en 3/2-15/3 1095 99
13/1-2/2 en 16/3-2/4 1050 99
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 110 165
Birdsnest 3 nachten per persoon in € 220 365
Winterkleding huur per persoon in € 55 -

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard