Ål, Hallingsdal Feriepark

Bekijk foto's

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark - Accommodatie

Geniet van een heerlijke vakantie in een hoge standaard bungalow. De bungalow's hebben een hoog comfort en standaard, met open haard, vloerverwarming, tv, wifi, een goed uitgeruste keuken en badkamer, evenals glazen pui en een terras aan Hallingdalselva. Vanaf hier loop je zo de natuur in en kun je avontuurlijke wandelingen ervaringen. Er is niets als thuiskomen in de cabine en te ontspannen voor de open haard na een dag vol met leuke ervaringen.

Het park biedt de volgende accommodaties aan:

- Huisje met 4 bedden:
Modern design huisje met een terras aan de rivier. Lichte, stijlvolle, hoge mate van comfort - hier kunt u een heerlijke vakantie hebben!
- Cabine met 6 bedden:
Strakke moderne huisjes voor met 6 slaapplaatsen. Geweldige locatie met een terras aan de rivier. Lichte, stijlvolle, hoge mate van comfort - hier kunt u een heerlijke vakantie hebben!
- Landelijk Huis met 8 bedden:
Brand nieuwe, moderne en lichte huisjes met een prachtige locatie aan de rivier. De hutten zijn 49 m² met 3 slaapkamers, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 1 stapelbed en een slaapkamer met 2 stapelbedden.
- Styltehytte met 2 bedden:
Verblijf dichter bij de sterren in styltehytte! Wakker worden op het niveau van de vogels en genieten van de ochtendzon met een panoramisch uitzicht vanaf het balkon.

Hallingdal Feriepark - Eetmogelijkheden

Bij de verschillende restaurants is er voor iedereen keuze. Vegetariërs, vleesliefhebbers of visliefhebbers, je kunt het hier allemaal krijgen.

Hallingdal Feriepark - Omgeving

Ål is een gemeente in de Noorse provincie Buskerud. Deze provincie is bijna helemaal in het binnenland gelegen en is qua natuur zeer gevarieerd, vanaf het lage Hurum bij de Oslofjord tot de hoogvlakte Hardangervidda. In Buskerud zijn de twee lange dalen Hallingdal en Numedal met Sigdal en Eggedal en aanliggende berggebieden die in het noordwesten van de provincie liggen dominant. Aan de Hallingdal ligt de Hallingskarvet, een berggebied waarin het hoogste punt van de provincie te vinden is, Foleskarnut (1933 meter). Aan de oostzijde van Buskerud ligt een laaglandbassin met vele meren en stromen. Tyrifjorden en Krøderen zijn de grootste meren. De derde langste rivier van Noorwegen, Numedalslågen, passeert hier onderweg van Hordaland waar hij ontspringt naar Vestfold en uitmondt in de Oslofjord.

Prijzen

Periode huis op palen (2-4 pers) 6 pers d/t 8 pers d/t
Hele jaar (vanaf prijzen) 246 272 311

Prijs per bungalow per nacht in € in 2020.

Wifi aanwezig.

Honden zijn toegestaan tegen betaling (m.u.v. het huis op palen). 

Eindschoonmaak NOK 500 en Linnen NOK 125 zijn verplicht.

rolstoelgeschikt (behalve huis op palen)