Alta, Bjørnfjell Mountain Lodge

Bjørnfjell Mountain Lodge

In de Bjørnfjell Mountain Lodge kunt u heerlijk comfortabel onder een wollen deken voor het raam zitten, een boek lezen en wachten tot het Noorderlicht verschijnt. 

In deze comfortabele gezellige huisjes kunt u genieten van de natuur. Ook in de hut komt natuur naar voren. Alle huisjes hebben een terras en een zit- en eethoek. De hutten hebben 2 tot 6 bedden en beschikken over een volledig uitgeruste keuken (incl. vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaat). U kunt er dus voor kiezen om zelf te koken, maar u kunt ook zelfgemaakte maaltijden in de Lodge eten. Het ontbijt wordt geserveerd in het gemeenschappelijke gebouw. Er is gratis WiFi beschikbaar over de gehele accommodatie.

Vanuit de huisjes heeft u een verbazingwekkend uitzicht van de valleien en bergen rondom Alta. 

Activiteiten zoals skiën of snowboarden kan hier met een prachtig uitzicht. U kunt er ook voor kieen om te gaat fatbiken of sneeuwschoenwandelen. 

Bjørnfjell Mountain Lodge ligt op slechts 20 km van het centrum van Alta. Er is geen lichtvervuiling van de stad. 
De luchthaven van Alta ligt op 9 km afstand. 

Prijzen

Prijslijst Alta, Bjørnfjell Mountain Lodge (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

*10* *11*
Voorjaarsvakantie Lapland, actief en bijzonder Noord-Noorwegen

Voorjaarsvakantie Lapland, actief en bijzonder in Noord-Noorwegen. Maak een meerdaagse hondensledetocht en sneeuwscootertocht, ga skiën en geniet van zeer bijzondere accommodaties.Noorderlicht Vakantie Rigel: Alta met IJshotel

Alta is de grootste stad van Finnmark en biedt u alles om te kunnen genieten van een heerlijke noorderlicht-vakantie. In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht.