Alta, Bjørnfjell Mountain Lodge

Bjørnfjell Mountain Lodge

Bjørnfjell Mountain Lodge - Algemeen

In de Bjørnfjell Mountain Lodge kunt u heerlijk comfortabel onder een wollen deken voor het raam zitten, een boek lezen en wachten tot het Noorderlicht verschijnt. Bjørnfjell Mountain Lodge ligt op slechts 20 km van het centrum van Alta. Er is geen lichtvervuiling van de stad. De luchthaven van Alta ligt op 9 km afstand.

Bjørnfjell Mountain Lodge - Accommodatie

In deze comfortabele gezellige huisjes kunt u genieten van de natuur. Ook in de hut komt natuur naar voren. Alle huisjes hebben een terras en een zit- en eethoek. De hutten hebben 2 tot 6 bedden en beschikken over een volledig uitgeruste keuken (incl. vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaat). U kunt er dus voor kiezen om zelf te koken, maar u kunt ook zelfgemaakte maaltijden in de Lodge eten. Het ontbijt wordt geserveerd in het gemeenschappelijke gebouw. Er is gratis WiFi beschikbaar over de gehele accommodatie. Vanuit de huisjes heeft u een verbazingwekkend uitzicht van de valleien en bergen rondom Alta. 

Bjørnfjell Mountain Lodge - Activiteiten

Activiteiten zoals skiën of snowboarden kan hier met een prachtig uitzicht.
U kunt er ook voor kiezen om te gaat fatbiken of sneeuwschoenwandelen. 


3 bijzondere overnachtingen in Noors Lapland, Noorderlicht reis Luna

3 bijzondere overnachtingen in Alta, Noors Lapland. Alta In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht. U verblijft op verschillende plekken in de omgeving van Alta bij bijzondere accommodaties!