IJshotel Alta, Sorrisniva Iglo hotel *

Het Iglo hotel ligt in Sorrisniva, 20 km buiten het centrum van Alta. Het ijshotel heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 m2 en alles is gemaakt van ijs en sneeuw. Het hotel wordt jaarlijks opnieuw gedecoreerd met diverse ijssculpturen. De temperatuur in het hotel is tussen de -4 en -7 graden. Naast het ijshotel ligt het service centrum, in dit centrum zit de receptie met souvenirswinkel, een restaurant, kleedruimtes, toiletten, douches, 2 hottubs & een sauna. De sauna is elke ochtend om 07.00 uur warm. 's Avonds kunt u in een van de twee restaurants vanaf 20.30 uur dineren, u heeft de keuze uit buffet of a la carte. 

IJshotel kamers

Het hotel beschikt over 30 standaard kamers, suites, een ijskapel, ijsbar en verschillende loungeplekken. Als gast zal u het niet koud krijgen, want u ligt op rendiervellen en krijgt een slaapzak die geschikt is voor temperaturen tot -30 graden.

IJshotel omgeving

Het Noorderlicht 'zien' staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Dit ijshotel heeft een perfecte ligging om het noorderlicht te kunnen spotten. Wilt u graag een donkere hemel dan raden wij u aan om met nieuwe maan te gaan. Het ijshotel biedt ook verschillende activiteiten aan:

  • Sneeuwscootertochten
  • Rendiersafari & Sami beleving
  • IJsvissen
  • Noorderlicht safari
  • Hondensledetocht
  • Rivierbootsafari

Prijzen

Prijslijst IJshotel Alta, Sorrisniva Iglo hotel * (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
15/12-31/12  - - -
1/1-7/4 202 242,50 -

Prijs per persoon in 2020 / 2021 in €.

Let op: Gesloten van 24-25 december. 

Noorderlicht Vakantie Rigel: Alta met IJshotel

Alta is de grootste stad van Finnmark en biedt u alles om te kunnen genieten van een heerlijke noorderlicht-vakantie. In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht.Noorderlicht Hurtigruten Noordkaap Sirius: van Alta naar Tromsø

Een mooie combinatie: Alta, noorderlicht, Hurtigruten en niet te vergeten een overnachting in het IJshotel Sorrisniva!3 bijzondere overnachtingen in Noors Lapland, Noorderlicht reis Luna

3 bijzondere overnachtingen in Alta, Noors Lapland. Alta In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht. U verblijft op verschillende plekken in de omgeving van Alta bij bijzondere accommodaties!