ijshotel Alta, Sorrisniva Iglo hotel *

IJshotel Alta, Sorrisniva iglo hotel


Het Iglo hotel ligt in Sorrisniva, 20 km buiten het centrum van Alta. Het ijshotel heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 m2 en alles is gemaakt van ijs en sneeuw.
Het hotel beschikt over 30 standaard kamers, suites, een ijskapel, ijsbar en verschillende loungeplekken. Het hotel is gedecoreerd met diverse ijssculpturen.
De temperatuur in het hotel is tussen de -4 en -7 graden. Als gast zal u het niet koud krijgen, want u ligt op rendiervellen en krijgt een slaapzak die geschikt is voor temperaturen tot -30 graden. Naast het ijshotel ligt het service centrum, in dit centrum zit een restaurant, kleedruimtes, toiletten, douches, sauna, 2 hottubs, receptie en een souvenirwinkel.
Elke avond kunt u dineren in een van de twee restaurants vanaf 20.30 uur. U kunt kiezen uit een buffet of a la carte restaurant. De sauna is elke ochtend om 07.00 uur warm.

IJshotel en noorderlicht

Het Noorderlicht 'zien' staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Dit ijshotel heeft een perfecte ligging om het noorderlicht te kunnen spotten en de prachtige natuur te ontdekken. Daarnaast biedt het ijshotel verschillende activiteiten die u kunt doen. Wilt u graag een donkere hemel dan raden wij u aan om met nieuwe maan te gaan.

IJshotel en activiteiten

- sneeuwscooter rijden
- rivierboot safari

Prijzen

Prijslijst ijshotel Alta, Sorrisniva Iglo hotel * (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
15/12-31/12  265 342 54
1/1-7/4 244 325 34

Prijs per persoon in 2018 / 2019 in €.

Let op: Gesloten van 23-26 december. 

Noorderlicht Vakantie Rigel: Alta met IJshotel

Alta is de grootste stad van Finnmark en biedt u alles om te kunnen genieten van een heerlijke noorderlicht-vakantie. In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht.3 bijzondere overnachtingen in Noors Lapland, Noorderlicht reis Luna

3 bijzondere overnachtingen in Alta, Noors Lapland. Alta In het winterse Alta komt u in een wereld vol avontuur terecht. U verblijft op verschillende plekken in de omgeving van Alta bij bijzondere accommodaties!Noorderlicht Hurtigruten Noordkaap Sirius: van Alta naar Tromsø

Een mooie combinatie: Alta, noorderlicht, Hurtigruten en niet te vergeten een overnachting in het IJshotel Sorrisniva!