Sorrisniva Arctic wilderness lodge

Bekijk foto's

Sorrisniva Arctic Wilderness lodge is een eersteklas Arctische bestemming gelegen aan de oevers van de beroemde Alta-rivier op 70 ° noorderbreedte in het hoge noordpoolgebied van Noorwegen.

De accommodatie
Sorrisniva opende Arctic Wilderness Lodge in oktober 2021. De nieuwe lodge met 24 suites is gebouwd net buiten Alta. De lodge stelt Sorrisniva in staat om hun traditionele ijshotel en wildernisactiviteiten aan te vullen met premium suite-accommodatie het hele jaar door, samen met nieuwe lounge- en restaurantruimtes. De ontwikkeling zal een unieke Arctic Wilderness Lodge-ervaring creëren voor gasten die het traditionele Sorrisniva seizoensaanbod willen ervaren, terwijl ze verblijven in een eersteklas lodge.
- River room: Deze 17 kamers zijn 30 vierkante meter en ontworpen met panoramische ramen die tot het plafond reiken om het uitzicht over de rivier en de lucht te maximaliseren. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en een eigen balkon.
- River suite: Upgrade uw ervaring bij Sorrisniva door te verblijven in een van de 5 River Suites. Deze suites van 36 vierkante meter bevinden zich op de eerste verdieping en bieden een verhoogd panoramisch uitzicht over de rivier en de skyline door de uitgestrekte glazen voorgevel en plafond. Uw suite heeft een eigen balkon en een bad waarin u kunt ontspannen na het genieten van diverse buitenactiviteiten.
- Executive suite: de Executive Suite is een suite van 57 vierkante meter op de eerste verdieping en biedt een combinatie van een grotere slaapkamer, woonkamer, een balkon en een grotere ensuite met douche en bad. Het uitzicht vanuit deze suite maakt gebruik van de panoramische ramen in zowel kamers als plafonds.
- Ulrik Wisløff suite: de Ulrik Wisløff suite biedt net dat beetje extra voor uw speciale verblijf in Sorrisniva. Gelegen op de eerste verdieping in de noordelijke hoek. Deze 62 vierkante meter grote tweekamersuite biedt een spectaculair uitzicht vanuit de slaapkamer, woonkamer en beide balkons. De suite is overal ontworpen met grote ramen die doorlopen tot in de plafonds. 

Activiteiten: 
- Sneeuwscootertochten
- Rendiersafari en Sami beleving
- IJsvissen
- Noorderlichtsafari
- Hondensledetocht
- Rivierbootsafari

Omgeving
Het Noorderlicht 'zien' staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Deze lodge heeft een perfecte ligging om het noorderlicht te kunnen spotten. Wilt u graag een donkere hemel dan raden wij u aan om met nieuwe maan te gaan.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension
15 dec - 31 dec - -
1 jan - 7 apr

! Let op: Het is gesloten van 24 - 25 december

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Noorderlichtreis Sirius: Alta en de Noordkaap

Een bijzondere 8-daagse noorderlichtreis met een bezoek aan Alta, de Noordkaap en een overnachting in het IJshotel Sorrisniva!

  • Alta
  • Noorderlicht
  • Noordkaap
  • IJshotel Sorrisniva
  • Hondensledetocht
  • 8 dagen
  • dec - apr
  • Vanaf € 2395