Älvkarleby, Sågarbo Herrgard Stuguthyrning

Sågarbo Herrgård

Sågarbo Herrgård ligt in het noordelijke deel van de regio Uppland en is een schitterende voormalige paardenhouderij. Het ligt in prachtige natuur en heeft een eigen strand aan de Oostzee op steenworp afstand. Tegelijkertijd ligt het dicht tegen het bos, in een overweldigende natuur. Het ligt op nog geen 2 uur rijden van Stockholm en is een ware idylle. Sågarbo Herrgård heeft 16 woningen die men verhuurt aan natuurliefhebbers. Het schiereiland Billunden is een beschermd natuurgebied en een bekende locatie die perfect voor visserij vanaf de kust kan dienen. 

Sågarbo Herrgård - kamers en faciliteiten

Er zijn 8 woningen met elk 2 woonhelften van 30 m2 die ieder plaats biedt aan twee personen. Er zijn twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer en er is een keukenstudio direct aan de woonkamer die volledig is ingericht. De woningen staan op ruime afstand van elkaar om elkaars privacy te waarborgen en zijn modern ingericht. De inrichting is luxe en biedt een hoge mate van comfort. Samen met het tuinmeubilair, de idyllische ligging en de indrukwekkende natuur is het plaatje helemaal af. Er is een mogelijkheid tot bijplaatsen van een bed in een woning. Indien u hier met 4 volwassenen wil verblijven, is het verstandig 2 woonhelften te boeken.

Naast de woningen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de hot tub (2000 SEK) en sauna (500 SEK pp). Er is ook een eigen trailerhelling, bootsteiger en er zijn meerdere bbq's.

Men spreekt hier Zweeds, Engels en Duits.

Let op, accommodatie is volledig vrij van WiFi, u kunt hier dus geen gebruik maken van WiFi!

Prijzen

Prijslijst Älvkarleby, Sågarbo Herrgard Stuguthyrning (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen 4 personen
juni, juli en augustus 120 194
mei en september 110 162
prijs per nacht in € 2020.
Autovakantie Zweden Kristoffer: van Värmland naar Höga kusten

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden en Oost-Noorwegen! Een kennismaking met de provincie Värmland wordt gevolgd door een paar mooie bestemmingen in het steeds weer verrassende Zweden en Noorwegen.Zomerrondreis Zweden Gustav: Tived, Dalarna en Värmland

Alles wat Zweden tot een afwisselend, mooi en prettig vakantieland maakt, vindt u in deze reis. Van uitgestrekte bossen tot prachtige heldere meren. Van prachtig heuvellandschap tot eindeloze vergezichten. Deze zomerrondreis Zweden is voor de echte natuurliefhebber.