Åmli, Naturcamp Sigridnes

Prachtig uitzicht op de rivier

Bekijk foto's

Naturcamp Sigridnes is een groene oase aan de Nidela op circa 5 kilometer van het centrum van Åmli. Hier zijn volop zwem-, wandel- en vismogelijkheden.

Accommodatie
Naturcamp Sigridnes heeft enkele verschillende accommodaties beschikbaar:

Bever 1 en Bever 2
Vrijstaande huisjes met een oppervlakte van 30 m2. Geschikt voor 5 personen. De huisjes zijn sfeervol ingericht en beschikken over een woonkamer met prachtig uitzicht op de rivier waar goede vis mogelijkheden zijn. Verder is er een zit- en eethoek en volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Er is één slaapkamer met breed onderbed en bovenbed. In de woonkamer wordt de bank een volwaardig tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Bever 1 heeft als extra een vaatwasmachine.

Appartement
Appartement met een oppervlakte van 30 m2. Geschikt voor 5 personen. Het appartement is sfeervol ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Er is één slaapkamer met breed onderbed en bovenbed. Op de zolder die met een steile trap bereikbaar is zijn 2 slaapplaatsen. In de woonkamer wordt de bank een volwaardig bed. Badkamer met douche en toilet.

Lilletun
Vrijstaand huisje geschikt voor 7 personen. Lilletun is volledig gerenoveerd in 2019. Lilletun is sfeervol ingericht en beschikt over een woonkamer, met prachtig uitzicht op de rivier waar goede vis mogelijkheden zijn. Verder is er een zit- en eethoek en volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers met in totaal 7 bedden. Badkamer met douche, toilet en wasmachine.

Omgeving
Op het terrein is een kiosk met beperkte boodschappen, wasruimte met wasmachines, bootverhuur en een overdekte barbecueplaats. Geniet van alle zwem-, wandel en vismogelijkheden.