Åmli, Sigridnes

Bekijk foto's

Åmli 

Sigridnes - Algemeen

Sigridnes is een groene oase aan de Nidela op circa 5 kilometer van het centrum van Åmli. Hier zijn volop zwem-, wandel- en vis mogelijkheden. Op het terrein is een kiosk met beperkte boodschappen, wasruimte met wasmachines, bootverhuur en een overdekte barbecueplaats.

Sigridnes - Accommodatie

Bever 1 en Bever 2
vrijstaand
opp. 30 m²
5 personen

De huisjes zijn sfeervol ingericht en beschikken over een woonkamer, met prachtig uitzicht op de rivier waar goede vis mogelijkheden zijn, met zit- en eethoek en volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Er is één slaapkamer met breed onderbed en bovenbed. In de woonkamer wordt de bank een volwaardig tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Bever 1 heeft als extra een vaatwasmachine.

Appartement
opp. 30 m²
5 personen

Het appartement is sfeervol ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Er is één slaapkamer met breed onderbed en bovenbed. Op de zolder die met een steile trap bereikbaar is zijn 2 slaapplaatsen. In de woonkamer wordt de bank een volwaardig bed. Badkamer met douche en toilet.

Lilletun
vrijstaand
opp. 0 m²
7 personen

Lilletun is volledig gerenoveerd in 2019. Lilletun is sfeervol ingericht en beschikt over een woonkamer, met prachtig uitzicht op de rivier waar goede vis mogelijkheden zijn, met zit- en eethoek en volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, vaatwasmachine en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers met in totaal 7 bedden. Badkamer met douche, toilet en wasmachine.