Åmotsbruk, Kabin

Kabin, een eiland voor jezelf!

Geboren uit een wederzijdse liefde voor reizen, authenticiteit en een zoektocht naar afgelegen plaatsen, bieden wij een geheel nieuw niveau van echte luxe; de perfecte aanvulling op uw bezoek aan Stockholm en Zweden. Welkom bij KABIN! Op dit eiland kunt u leven in uw eigen tempo, minuut tot minuut, van uur tot uur, dag tot dag. Wonen op een duurzame manier, KABIN is een plek waar je zal altijd terugkeren.


KABIN is 48m² groot met een tweepersoons slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer met open haard. Een groot terras biedt een 360 ° uitzicht op de omliggende water en de natuur.
Uw verblijf in KABIN wordt beschouwd als "low impact accommodatie" - wat betekent dat je een minimale hoeveelheid water en elektriciteit gebruikt, minder afval produceert en gebruik maakt van hernieuwbare bronnen. De badkamer is uitgerust met een gietijzeren bad / douche en toilet. U kunt ook een verfrissende duik nemen in het meer. Handdoeken en badjassen zijn aanwezig.


KABIN produceert groenten en werkt samen met lokale boeren en winkels. Begin de dag met het zelfgemaakte zuurdesem brood, vers gemaakte jam of ontbijtgranen, lokale boerderij eieren en gerookte zalm op de ouderwetse manier. Evenals verse filterkoffie, zal er gember sap zijn.
U kunt uw verblijf compleet maken met een van onze biologische maaltijden. Gezond en gewoon eten met natuurlijke ingrediënten, volle granen, goede vetten, groenten en fruit. Van heerlijke vegetarische recepten, verse zomerse salades, glutenvrije muffins tot rendier of wilde zalm. Wij organiseren maaltijden in overleg met onze gasten tijdens hun verblijf.  KABIN staat open voor individuele gasten van april tot november en is onderdeel van Stilleben.


Prijzen

Prijslijst Åmotsbruk, Kabin (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Kabin
april tot november aanvraag
.