Åndalsnes, Åndalsnes camping & Motell AS

Åndalsnes camping & Motell AS

Åndalsnes camping & Motell AS - Algemeen

Åndalsnes Camping og Motell AS is een camping in Åndalsnes (Møre og Romsdal, Noorwegen), gelegen aan de rivier Rauma, 1.5 km van het centrum van Åndalsnes. De camping ligt op 5 min rijden van de Trolsstigen. Åndalsnes Camping og Motell AS ligt nabij een zandstrand. Er is mogelijkheid tot het huren van caravans, trekkershutten, kamers, appartementen en bungalows. Er is een centraal sanitairgebouw metdouches, toiletten, wasmachines en een droogruimte.

Åndalsnes camping & Motell AS - Accommodatie

De camping heeft diverse kampeerhutten (in de kampeerhutrondreizen wordt gebruik gemaakt van de volgende kampeerhutten):
- Minihytte (8m2) met 2 slaapplaatsen en een kookgelegenheid / koelkast. Geen stromend water.
- Mindrehytte (16m2) met 4 slaapplaatsen en een kookgelegenheid / koelkast. Geen stromend water.

Als u deze camping in een rondreis langs bungalows heeft, dan maken we gebruik van het volgende vakantiehuisje:
- 6 pers. vakantiehuis met 2 slaapkamers (1 slaapkamer met 2 stapelbedden en 1 slaapkamer met familiebed). Volledig ingerichte keuken, douche en toilet.

Klik op de foto's om de foto's van de verschillende type huisjes te zien.

Åndalsnes camping & Motell AS - Omgeving

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in de rivier. Op de camping is een pizzeria en een restaurant (kleine kaart) aanwezig. Er is een internetmogelijkheid.


 

Prijzen

Prijslijst Åndalsnes, Åndalsnes camping & Motell AS (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons app wc 2 persoons kamer d/t 6 persoons
1/5-30/9 65 94 127 107

Prijs per kampeerhut per nacht in € in 2020.

Honden zijn toegestaan.

Linnenset is te huur voor NOK 90. De eindschoonmaak is NOK 250 - 350.

Huttentocht Dagrun: Noorse fjorden en hoge bergen

Een eerste prachtige kennismaking met Noorwegen. U begint in het weids Gudbrandsdal. Een kijkje in het oude, rustieke mijnstadje Røros is ook niet te versmaden. De westkust van Noorwegen telt tal van verrassingen. Uiteraard de imposante fjorden, prachtige souvenirs die hier door de IJstijden zijn achtergelaten. Een boottocht op een fjord is altijd weer een belevenis, omdat de natuur hier groots en de mens klein en nietig is.Jotunheimen Liv: Bergen, Bremanger, Trollstigen en Vøringfoss

Een mooie rondreis, een prima kennismaking met al het moois dat Noorwegen heeft te bieden. Zo kunt u heerlijk ronddwalen door de streek Valdres met Fagernes als gezellige regioplaats. Wandelen in de uitdagende Noorse natuur. Maar ook de mogelijkheid om Jotunheimen, het Noorse hooggebergte te gaan bewonderen.