Åndalsnes,Trollstigen camping og hytter

Bekijk foto's

Trollstigen Camping of Hytter

Trollstigen Camping of Hytter - Algemeen

10 kilometer van Åndalsnes gelegen richting de Trollstigen, een spectaculaire bergweg met prachtige vergezichten.

Trollstigen Camping of Hytter - Accommodatie

vrijstaand

3 personen opp. 30 m²
In totaal staan er zeven vrijstaande huisjes op het terrein waar ook nog appartementen, een restaurant, souvenirwinkel en camping bij horen. De huisjes beschikken over een woonkamer met zit- (bankbed) en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek. Er is één slaapkamer met breed onderbed (140 cm) en bovenbed. Badkamer met douche en toilet. Er is een veranda met tuinmeubelen.

appartement

4 personen opp. 60 m²
Op het terrein van de camping is ook een appartementen, een restaurant, souvenirwinkel en camping bij horen. Het appartement beschikt over een woonkamer met zithoek en TV. Volledig ingerichte keuken met eethoek. Er zijn twee slaapkamers met twee bedden. Badkamer met douche en toilet

10% korting op de maaltijden in het restaurant en de souvenirwinkel. Op het terrein is een sauna, wasmachine en droogkamer waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Fredmo

vrijstaand 7 personen opp. 50 m²
Ruime woonkamer met zithoek, TV en open haard. Volledig ingerichte keuken met eethoek. Er zijn 2 slaapkamers met in elk twee bedden en een slaapzolder met 3 bedden. Badkamer met douche en toilet. Er is een terras met tuinmeubelen.

Trollstigen Camping of Hytter - Activiteiten

- wandelen
- vissen in de Rauma en Istrarivier
- kanoen
- bergbeklimmen
- hanggliding
- Ålesund
- Geiranger
- Molde
- Atlanterhavsvei

Prijzen

Periode kleine bungalow per nacht appartement per nacht grote bungalow per nacht
gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag


Kijk hier ook eens naar

ÅFARNES, Herje Caravan & Hyttesenter

Helge's Hytter liggen in Åfarnes in een prachtige omgeving, de huisjes hebben uitzicht over het Langfjord en een groot deel van de Romsdalsfjord. Åfarnes ligt op korte afstand van de Trollstigen en de rozenstad Molde.

Eidsdal, Solvang Camping

Bij het plaatsje Eidsdal, circa 9 kilometer van Geiranger in een prachtige omgeving gelegen. Het Geiranger en Norddalsfjord zijn opgenomen in de werelderfgoedlijst van de UNESCO.