Andenes, Hotell Marena

Hotell Marena in Andenes

Uw overnachting wordt een avontuur in het nieuwste hotel van de Lofoten en Vesterålen, Hotell Marena in Andenes, waar de natuur een onderdeel van uw omgeving is. Het hotel is ontworpen en ingericht door binnenhuisarchitect Kari Ruud en kunstfotograaf Espen Tollefsen. De kamers zijn vernoemd naar de sprookjes van Regine Normann en elke kamer is een ander avontuur. In de kleine maar sfeervolle bibliotheek kunt u rustig lezen onder het genot van een kop koffie. Daarnaast beschikt Hotell Marena over een bar met drankvergunning en een koffiebar. Er zijn kranten beschikbaar en op verzoek worden er lunchpakketten voor u samengesteld.

Het centraal gelegen Hotell Marena ligt op 300 meter afstand van de veerhaven van Andenes en het Polarmuseum.

Kamers in Hotell Marena

Elk van de 12 kamers heeft een unieke inrichting en er is alles aan gedaan om uw verblijf zeer aangenaam te maken. De kamers, die genoemd zijn naar de sprookjes van Regine Normann (elke kamer een nieuw avontuur), beschikken allemaal over goede bedden, badkamer met douche en toilet, TV, waterkoker, koffie en thee en gratis draadloos internet.

Eetmogelijkheden

Het verblijf is op basis van logies en ontbijt, in de directe omgeving van het hotel zijn goede eetgelegenheden. Op verzoek kan voor u een lunchpakket samengesteld worden.

Hoofdzaken Hotell Marena

• Gratis WiFi in de gehele accommodatie
• Gratis openbaar parkeren mogelijk
• Bar
• Lunchpakketten op aanvraag
• Rookvrije kamers
• Kranten aanwezig
• Voorziening voor gehandicapten
• Lift
• Verwarming
• 29 kamers

Activiteiten

Er is ontzettend veel mogelijk in de omgeving van het hotel. Denk hierbij aan activiteiten als walvissafari's, vistochten, bergwandelingen, kajakken en fietsen. Daarnaast is het mogelijk dat het personeel rondleidingen voor u organiseert.

Prijzen

Prijslijst Andenes, Hotell Marena (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5 - 30/9 85 41
Rest van het jaar 84 37

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Toeslag hond NOK 300, ter plaatse te voldoen. 

Vakantierondreis Hodr: Zweden, Noorwegen met de Lofoten

Een afwisselende vakantierondreis waarbij u dwars door Zweden helemaal naar Kiruna ten noorden van de Poolcirkel rijdt en weer zuidwaarts gaat door Noorwegen. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. Hier kunt u volop genieten van ongerepte natuur en het is ook heel apart om door het Land van de Middernachtzon te reizen.Fly-drive Noorwegen Odur: Lofoten, Andøya en Senja

Het noorden van Noorwegen lokt, maar is tegelijkertijd zo ver weg. Deze fly-drive rondreis lost dat probleem feilloos voor u op. U vliegt naar Kiruna in Zweden waar de huurauto voor u klaar staat voor een onvergetelijke reis naar het mooie noorden.Autotour Thor: Tromsø, Lofoten, Vesterålen, kustweg 17

Een prachtige autotour waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals Oslo, het weidse Gudbrandsdal en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.Auto hotelrondreis Rån: Finland, Noordkaap en Noorwegen

Een mooie auto hotelrondreis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u kennismaken met de enige 'echte' Kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon. Een middernachtzon die u hopelijk ook ziet als u op de Noordkaap staat.Kijk ook eens naar:

Skaland, Hamn I Senja Hotel
Hamn i Senja is een vakantie en conferentie oord gelegen aan de westkust van het eiland Senja. Dit is het tweede grootste eiland in het noorden.