Ankarsrum, Långsjön Stugor

Bekijk foto's

Langsjon Stugor en Camping beschikt over vijf gezellige huisjes, die allen zijn uitgerust met keuken, douche en toilet. Ze staan allemaal in de natuur, met uitzicht op het meer. Alle huisjes zijn rookvrij en huisdieren zijn welkom.

Accommdodatie
Huisje 1: 1 slaapkamer (stapelbed) loft (2 eenpersoonsbedden en 2 matrassen) + slaapbank.
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenuitrusting voor 8 personen.

Huisje 5: 2 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm en 2 enkele bedden) + slaapbank.
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenuitrusting voor 6 personen.

Huisje 6: 2 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm en 2x stapelbed).
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, keukenuitrusting voor 6 personen.

Huisje 7: 1 slaapkamer (2 enkele bedden) + slaapbank.
Keuken is uitgerust met een fornuis met 2 kookplaatjes, oven, koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, keukenuitrusting voor 4 personen.

Hut 9: 3 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm, stapelbed, 2 enkele bedden)
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, ketel, keukenuitrusting voor 6 personen.

Bij Long Lake buiten Ankarsrum is er een kleine rood geschilderde idyllisch wegrestaurant. Hier heeft u zicht over het water, terwijl u geniet van een lunch. Er zijn warme gerechten, maar als je zin hebt in iets anders, zijn er ook sandwiches op zelfgebakken brood en zoete taartjes van Stjernberg Pantry.

Omgeving
Langsjon Stugor en Camping biedt verhuur van, onder meer, de motor en roeiboten, kano's en fietsen en baby-trailer. Er zijn ook zwemvesten en fietshelmen. Er worden visvergunningen verkocht voor de visserij in het Long Lake en de nabijgelegen ädelfisk- en kreeften meren. U kunt een kano huren om te paddelen in het prachtige Long Lake. Het meer heeft verschillende stranden, vanwaar u ook kunt zwemmen. Op de camping worden ook fietsen verhuurd, om te ontspannen in de natuur. De camping biedt ook tips voor vele mooie wegen in de buurt, en een kaart is inbegrepen. Er is ook een mooie barbecue waar je veel zomeravonden kunt doorbrengen met uw familie en vrienden.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, huis 5 d/t Prijs per nacht, huis 6 d/t Prijs per nacht, huis 7 d/t Prijs per nacht, huis 8 d/t Prijs per nacht, huis 9
4 aug - 11 jun | 24 aug - 1 nov € 127 € 105 € 94 € 65 € 127
12 jun - 23 aug € 181 € 151 € 140 € 90 € 181

! Honden zijn toegestaan

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Kindvriendelijke Vakantie in Zweden en Denemarken Oscar: Astrid Lindgrens Wereld en Legoland

Met deze 15-daagse rondreis verblijft u in verschillende parken en maakt u veel uitstapjes voor jong en oud.

  • Astrid Lindgrens Värld
  • Legoland
  • Långsjön meer
  • Vänern meer
  • Givskud
  • 15 dagen
  • apr t/m sept
  • Vanaf € 701