Ankarsrum, Långsjön Stugor

Langsjon Stugor en Camping

Langsjon Stugor en Camping - accommodatie

De camping beschikt over vijf gezellige huisjes, die allen zijn uitgerust met keuken, douche en toilet. Ze staan allemaal in de natuur, met uitzicht op het meer. Alle huisjes zijn rookvrij en huisdieren zijn welkom.

Huisje 1: 1 slaapkamer (stapelbed) loft (2 eenpersoonsbedden en 2 matrassen) + slaapbank
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenuitrusting voor 8 personen. 
Huisje 5: 2 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm en 2 enkele bedden) + slaapbank
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, keukenuitrusting voor 6 personen. 
Huisje 6: 2 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm en 2x stapelbed)
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, keukenuitrusting voor 6 personen.
Huisje 7: 1 slaapkamer (2 enkele bedden) + slaapbank
Keuken is uitgerust met een fornuis met 2 kookplaatjes, oven, koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, keukenuitrusting voor 4 personen.
Hut 9: 3 slaapkamers (2 persoonsbed 160cm, stapelbed, 2 enkele bedden)
Keuken is uitgerust met een fornuis met 4 kookplaatjes, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, broodrooster, ketel, keukenuitrusting voor 6 personen.

Langsjon Stugor en camping - restaurant

Bij Long Lake buiten Ankarsrum is er een kleine rood geschilderde idyllisch wegrestaurant. Hier heeft u zicht over het water, terwijl u geniet van een lunch. Er zijn warme gerechten, maar als je zin hebt in iets anders, zijn er ook sandwiches op zelfgebakken brood en zoete taartjes van Stjernberg Pantry.

Langsjon Stugor en camping - Activiteiten

Op onze camping is er veel te doen. Als u wilt vissen, er worden visvergunningen verkocht voor de visserij in het Long Lake en de nabijgelegen ädelfisk- en kreeften meren. U kunt een kano huren om te paddelen in het prachtige Long Lake. Het meer heeft verschillende stranden, vanwaar u ook kunt zwemmen. Op de camping worden ook fietsen verhuurd, om te ontspannen in de natuur. De camping biedt ook tips voor vele mooie wegen in de buurt, en een kaart is inbegrepen. Er is ook een mooie barbecue waar je veel zomeravonden kunt doorbrengen met uw familie en vrienden.

Langsjon Stugor en Camping bieden verhuur van, onder meer, de motor en roeiboten, kano\'s en fietsen en baby-trailer. Er zijn ook zwemvesten en fietshelmen.

Prijzen

Prijslijst Ankarsrum, Långsjön Stugor (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode huis 5 d/t huis 6 d/t huis 7 d/t huis 8 d/t Huis 9
4/8 -11/6 & 24/8 - 1/11 127 105 94 65 127
12/6 - 23/8 181 151 140 90 181

Prijs per nacht in 2020 in €

Honden zijn toegestaan.

Kindvriendelijke Vakantie in Zweden en Denemarken Oscar: Astrid Lindgrens Wereld en Legoland

Dit is de reis voor gezinnen met kinderen! Tijdens deze rondreis verblijft u in drie verschillende parken in Zweden en Denemarken waar veel uitstapjes en activiteiten voor jong en oud mogelijk zijn.