Ankarsrum, Langsjon Kampeerhut

Bekijk foto's

Langsjon Stugor beschikt over drie kampeer hutten. Ze staan allemaal in de natuur, met uitzicht op het meer. Het service gebouw heeft uiteraard een keuken, douche en toilet. Alle huisjes zijn rookvrij en huisdieren zijn welkom.

Hut 2: 2-4 persoons
Hut 3/4: 4 persoons
Hut 8: 2 persoons

Restaurant

Bij Long Lake buiten Ankarsrum is er een kleine rood geschilderde idyllisch wegrestaurant. Hier heeft u zicht over het water, terwijl u geniet van een lunch. Er zijn warme gerechten, maar als je zin hebt in iets anders, zijn er ook sandwiches op zelfgebakken brood en zoete taartjes van Stjernberg Pantry.

Activiteiten

Op de camping is er veel te doen. Als u wilt vissen, er worden visvergunningen verkocht voor de visserij in het Long Lake en de nabijgelegen ädelfisk- en kreeften meren. U kunt een kano huren om te paddelen in het prachtige Long Lake. Het meer heeft verschillende stranden, vanwaar u ook kunt zwemmen. Op de camping worden ook fietsen verhuurd, om te ontspannen in de natuur. De camping biedt ook tips voor vele mooie wegen in de buurt, en een kaart is inbegrepen. Er is ook een mooie barbecue waar je veel zomeravonden kunt doorbrengen met uw familie en vrienden.

Langsjon Stugor en Camping bieden verhuur van, onder meer, de motor en roeiboten, kano's en fietsen en baby-trailer. Er zijn ook zwemvesten en fietshelmen.

Prijzen

Periode kampeerhut 1 kampeerhut 2 kampeerhut 3/4
4/8 -11/6 & 24/8 - 1/11 105 76 54
12/6 - 23/8 151 99 76
Prijs per nacht in 2020 in €.