Ansager, Solvang Apartments

Solvang Appartments - de appartementen 

Appartement 1 

Het appartement is gebouwd in 2001. Het staat los van het woonhuis en heeft een eigen terras. Het appartement is gelijkvoers. Er is gratis draadloos internet in app. 1. Er is een kinderstoel aanwezig in het appartement. De woonkamer is ruim. Er is een cd-speler en een t.v. De keuken is voorzien van: koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-ijzer,magnetron, koelkast, keukengerei en oven. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. De ene kamer is voorzien van 2 eenpersoonsbedden, in de andere slaapkamer staat een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is een kinderledikantje aanwezig. Kussens en eenpersoonsdekbedden zijn aanwezig. De andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed, éénpersoonsbed en een kinderledikantje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Appartement  2

Zeer ruim en nieuw appartement voor 6-8 personen .
Het appartement is gehandicapt vriendelijk wat inhoud dat het gelijkvoers is, een ruime badkamer heeft en extra brede deuren.
In het appartement staat een houtkachel.
Op de boerderij is volop gratis hout aanwezig!

Er zijn drie slaapkamers aanwezig:

Slaapkamer 1 is voorzien van een twee-persoonsbed.
Slaapkamer 2 is voorzien van een stapelbed, en 2 eenpersoonsbedden. Er is een campingbedje aanwezig voor de allerkleinsten.
Slaapkamer 3 is voorzien van 2 éénpersoonsbedden die evt. ook aan elkaar gekoppeld worden tot een tweepersoonsbed.

In de ruime woonkamer is een tv en een dvd-speler aanwezig. De tv heeft Deense en Nederlandse zenders. Er kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet, gratis. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche en toilet. De keuken is voorzien van een koelkast,waterkoker, senseoapp. , koffieapp. magnetron, fornuis en een vaatwasmachine.  Er is een eigen terras. 

Appartement 3

Dit appartement uit een zit-slaapkamer met daarin een keukenblok. Het appartement heeft een eigen badkamer met douche en toilet.
In het appartement staan 2 eenpersoonsbedden. Het appartement is voorzien van een koelkast, tevens is er een keukenblok met koffiezetapparaat en waterkoker .

Er is in dit appartement ook een fornuis en oven aanwezig, er kan dus gekookt worden.

Er is een tv aanwezig met dvd speler.
Er is draadloos internet.
De tv heeft geen hollandse kanalen.

Appartement 1, 2 en 3 zitten aan elkaar gekoppeld, het kan dus ook prima gehuurd worden voor een familie of groepsvakantie.

In de oude hooischuur is een gezamelijke ruimte waar een tafeltennistafel staat en er zijn daar verschillende spellen.