Åre, Brunkulla*

Bekijk foto's

Brunkulla appartementen - algemeen

Brunkulla appartementen zijn ruimte appartementen op 500 meter van het centrum van Åre en op 200m van de skilift en skishop. Er is een receptie aanwezig en een bakkerij waarbij u ontbijt en lunch kan bestellen. 

Brunkulla appartementen - indeling

Type A:
Grootte +/- 50m2.
Een 3 kamer appartement voor maximaal 4 personen met een gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, tv, eethoek en volledige ingerichte keuken met oven, magnetron en afwasmachine. Een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Badkamer voorzien van douche, toilet en sauna.

Type B:
Grootte +/- 80m2.
Een 3 kamer appartement voor maximaal 8 personen met een gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, tv, eethoek en volledige ingerichte keuken met oven, magnetron en afwasmachine. Twee slaapkamers met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met stapelbed. Badkamer voorzien van douche, toilet en sauna.

Brunkulla appartementen - winteractiviteiten

  • Hondensledetocht
  • Sneeuwschoenwandelen
  • Sneeuwscootersafari
  • IJsvissen
  • Zipline

Brunkulla appartementen - omgeving

Åre is op korte tijd uitgegroeid tot het grootste en meest complete skigebied van Scandinavië. Het veelzijdige pisteaanbod, de internationiale sfeer en de bruisende après-ski maken van Åre een echte topbestemming. Bovendien biedt Åre vele alternatieve winteractiviteiten waaronder sneeuwscooteren, hondensledetochten en de spectaculaire zipline.