Huur via Norge Reiser comfortabele en betrouwbare auto's van Sunny Cars

Autoverhuur en Fly – Drive

Als u naar Noorwegen vliegt, kunt u ter plaatse een reis maken per openbaar vervoer, per huurauto of per huurcamper.

Norge Reiser biedt in samenwerking met Sunny Cars voordelige autohuur tarieven, die u via een uiterst duidelijke en gebruiksvriendelijke module zélf online kunt reserveren! Wereldwijd worden op 4000 locaties autohuur tarieven van meerdere aanbieders vergeleken. Deze tarieven zijn aanmerkelijk lager dan wanneer u het ter plaatse wilt huren. Deze fly-drive pakketten boekt u in combinatie met een arrangement van onze website of een door uzelf samengestelde reis. Wij maken graag een passend reisvoorstel voor u met prijsopgaaf.

Inbegrepen: De autohuur tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, belastingen, locatietoeslag en de WA-, diefstal-(TP) en schade-(CDW) verzekering.

Minimum leeftijd: Om een auto te kunnen huren dient u minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs en is de minimum leeftijd 23 jaar.

One-way rental: U kunt de huurauto inleveren op een andere plaats dan waar u deze heeft afgehaald. De kosten hiervoor zijn over het algemeen erg hoog. Kosten en mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

After Hour toeslag: Als u de huurauto ophaalt of inlevert buiten de openingstijden van het verhuurkantoor, dan wordt er een zogenaamd after hour toeslag berekend. De kosten hiervoor bedragen circa NOK 375.

Borg: U dient ter plaatse uw borg per creditcard te voldoen. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De borg wordt niet ingehouden als u de auto op tijd en zonder schade weer inlevert. Eventuele extra’s en benzineverbruik worden achteraf aan u doorbelast middels uw creditcard rekening.

Sunny Cars NoRisk Garantie:
In geval van schade, diefstal of inbraak aan de huurauto, zal de verhuurmaatschappij u tot de hoogte van het eigen risico aansprakelijk houden. Wordt u ter plaatse voor het eigen risico belast dan wordt u door Sunny Cars gecompenseerd, want wij vinden dat vakantie ook vakantie moet blijven! Vraag naar de voorwaarden. De NoRisk Garantie kunt u vooraf bij Sunny Cars bijboeken.