Herand, Bakketun Overnatting

Bekijk foto's

Bakketunet

Bakketunet - Algemeen

De huisjes liggen bij de boerderij van de eigenaar. De boerderij heeft een lange historie tot vroeg in 1300 en op het terrein zijn resten gevonden waaruit blijkt dat hier al zeer vroeg nederzettingen geweest zijn. Herand ligt in Jondal, in het midden van Hardanger, en Bakketun is central in het dorp gelegen, met een prachtig uitzicht over de Hardangerfjord.

Bakketunet - Accommodatie

In totaal zijn er 4 accommodaties te huur.

-Hagen appartement opp. 48 m²
In het hoofdhuis gelegen 5 - 6 personen. Woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keuken met fornuis en oven, koel/vries combinatie en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers met in 1 een tweepersoonsbed en in 1 een familiebed, in de woonkamer is nog een bedbank voor 1 persoon. De keuken en badkamer zijn kortgeleden gerenoveerd. Prachtig uitzicht en toegang tot de prachtige tuin.

-Floren appartement opp. 75 m²
5 - 7 personen toegankelijk voor rolstoelers.
Ruime woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek met fornuis met oven, koel/vries combinatie en koffiezetapparaat, er zijn twee slaapkamers met in totaal 5 bedden en er is een bedbank in de woonkamer voor 2 personen. Een ruim terras met fantastisch uitzicht over de omgeving en de Hardangerfjord

-Mjølkerommet studio opp. 28 m²
2 - 4 personen. Woon-slaapkamer met zithoek en TV, volledig ingerichte kitchenette met fornuis, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat en eethoek. Familiebed en een extra slaapplaats op de bedbank.

-Gamlahuset
Vrijstaande gerestaureerde boerderij van 1865 8 – 10 personen.
Een huis met een karakteristieke sfeer waar veel oude onderdelen bewaard gebleven zijn. Keuken fornuis en oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat, open haard en eethoek. Er zijn 3 slaapkamers en in totaal 8 bedden en in de woonkamer is een tweepersoons bedbank. Badkamer met douche en toilet.

Prijs per nacht in 2020 in €.

Eindschoonmaak: NOK 300 - 500
Linnen: NOK 100

Honden zijn toegestaan op aanvraag.
Wifi aanwezig.