Bergen, Harbour Brygge

Harbour Brygge en Hotell

Harbour Brygge en Hotell is perfect voor iedereen die een centraal gelegen appartement in Bergen wilt huren.

Harbour Brygge en Hotell - accommodatie

Harbour Brygge en Hotell is centraal gelegen in Sandviken, op loopafstand van het centrum van de stad, de Bryggen, de vismarkt, de kabelbaan en het aquarium. Er zijn ook uitstekende bus verbindingen vlak bij het hotel.

Harbour Brygge en Hotell - appartementen

Onze appartementen zijn ingericht volgens de hoogste normen, en zijn goed uitgerust met een televisie, high-speed internet, badkamers en keukens. We kunnen ook bieden gratis parkeergelegenheid voor onze gasten. Wil je wakker worden met een van de meest adembenemende uitzichten van Bergen? Vraag om een appartement met uitzicht op zee!
Er zijn verschillende appartementen bij Harbour Brygge en Hotell:

2-kamer appartementen van 35-45 m², met 1 slaapkamer en een woonkamer. Mogelijkheid voor zeezicht.
3-kamer appartementen van 50-70 m² met 2 slaapkamers en een woonkamer. Mogelijkheid voor zeezicht.
4-kamer appartementen
5-kamer appartementen van 100 m² met 4 slaapkamers en een woonkamer. Onze grootste appartementen hebben de mogelijkheid voor een fantastisch zeezicht.

Alle appartementen beschikken over gratis internet en tv.

Harbour Brygge en Hotell - restaurant

Hier kunt u genieten van een authentieke en unieke sfeer en lekker eten. Op het menu vindt u een ruime keuze aan heerlijke gerechten.

Harbour Brygge en Hotell - Omgeving

Bergen is één van de mooiste steden en één van de oudste steden van Noorwegen. Bergen werd in 1070 gesticht door koning Olav Kyrre. De oorspronkelijke stad was heel klein en was geconcentreerd rond Vagen, de oude haven. Trondheim (Nidaros) was in die tijd trouwens de hoofdstad van Noorwegen. In 1217 verhuisde de machtige koning Håkon Håkonson van Trondheim naar Bergen. Hij maakte Bergen hoofdstad van Norgeseveldet (de Noorse Natie). Tijdens zijn regeerperiode werden de Håkonshallen en de Sverresborg gebouwd.

Prijzen

Prijslijst Bergen, Harbour Brygge (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs in euro
Gehele jaar aanvraag
Luxe vakantiewoning 17 daagse rondreis Matthias

Luxe vakantiewoning 17 daagse rondreis Matthias door Zweden en Noorwegen. Een rondreis waarbij u overnacht in woningen die net iets meer zijn dan een standaard bungalow zoals we die kennen in Zweden en Noorwegen. U verblijft in gebieden waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast worden de steden Oslo en Bergen aangedaan waar u in luxe appartementen verblijft.Hardangervidda en Jotunheimen? Melena: Bergen-Langesund

Tijdens deze reis overnacht u in bungalows of appartementen in wintersportgebieden, dit betekent dat de accommodaties van alle gemakken zijn voorzien. Geniet van Noorwegen en al haar natuurschoonheid. Ga kajakken op een van de fjorden, wandelen in de nationale parken of maak een gletsjerwandeling! U zal versteld staan van de diverse watervallen die u onderweg tegen gaat komen. Geniet van de ruige schoonheid van Noorwegen maar dan wel in comfortabele accommodaties.