Bergen, Lone Camping

Lone Camping

Lone Camping - Algemeen

Lone Camping is heel idyllisch gelegen met enerzijds het Haukeland meer en anderzijds de Liafjellet die beiden bepalend zijn voor het uitzicht. De camping biedt de rust en stilte van het platteland maar ligt op slechts 25 minuten van levendig Bergen met zijn vele attracties, winkels en cultuur. In de directe omgeving is een cafetaria waar je niet alleen snacks maar ook volledige maaltijden kunt bestellen. Verder is er een groot Shell-station met een grote selectie groenten, kranten, tijdschriften en andere artikelen en een supermarkt.

Lone Camping - Accommodatie

Lone Camping is de grootste camping in Bergen en biedt niet alleen plaats aan campers en tenten maar heeft ook de beschikking over een motel met 12 appartementen en 24 trekkershutten. De appartementen zijn geschikt voor 4 of 6 personen en zijn voorzien van douche/toilet, volledig ingerichte keuken en televisie.

Lone Camping - Activiteiten

    * kano verhuur
    * biljard
    * zwemmen
    * vissen
    * windsurfen
    * zeilen
    * minigolf
    * speeltuintje


 

Prijzen

Prijslijst Bergen, Lone Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
laagseizoen 71 79
hoogseizoen 79 93

Prijs per kampeerhut per nacht in € in 2019.

Honden zijn toegestaan. Wifi tegen betaling. 

Jotunheimen Liv: Bergen, Bremanger, Trollstigen en Vøringfoss

Een mooie rondreis, een prima kennismaking met al het moois dat Noorwegen heeft te bieden. Zo kunt u heerlijk ronddwalen door de streek Valdres met Fagernes als gezellige regioplaats. Wandelen in de uitdagende Noorse natuur. Maar ook de mogelijkheid om Jotunheimen, het Noorse hooggebergte te gaan bewonderen.