Bergen, Lone Camping

Idyllisch gelegen

Bekijk foto's

Lone Camping is heel idyllisch gelegen met enerzijds het Haukeland meer en anderzijds de Liafjellet die beiden bepalend zijn voor het uitzicht.

Accommodatie
Lone Camping is de grootste camping in Bergen en biedt niet alleen plaats aan campers en tenten maar heeft ook de beschikking over een motel met 12 appartementen en 24 trekkershutten.

» Trekkershutten
De trekkershutten zijn erg basic en bestaan uit één ruimte. In diezelfde ruimte staan 1 of 2 stapelbedden, een tafel en enkele stoelen. Een klein kookplaatje en koelkastje aanwezig, maar er is geen stromend water. Gasten kunnen gebruiken maken van de douches en toiletten in het servicegebouw.

» Appartementen

De appartementen zijn geschikt voor 4 of 6 personen en zijn voorzien van eigen douche/toilet, volledig ingerichte keuken en een TV.

Omgeving
De camping biedt de rust en stilte van het platteland maar ligt op slechts 25 minuten van levendig Bergen met zijn vele attracties, winkels en cultuur. In de directe omgeving is een cafetaria waar u niet alleen snacks maar ook volledige maaltijden kunt bestellen. Verder is er een Shell-station met een grote selectie groenten, kranten, tijdschriften en andere artikelen en een supermarkt.

! Honden zijn toegestaan
! WiFi tegen betaling