Bergen, Scandic Byparken

Bekijk foto's

Scandic Byparken - algemeen

Scandic Byparken ligt in het centrum van Bergen en is gevestigd in het historische, bakstenen gebouw Tornøgården.  

Scandic Byparken - Restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. In de Lobby Bar zijn cocktails en snacks verkrijgbaar. In het restaurant wordt elke ochtend ontbijt geserveerd. Later op de dag wordt er lunch en diner geserveerd. 

Scandic Byparken - Hotelkamers

Scandic Byparken beschikt over smaakvol ingerichte kamers met een lcd-tv en gratis WiFi.​ Alle kamers zijn ingericht in heldere tinten en uitgerust met een minibar. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche en een haardroger. 
​Aantal hotelkamer: 159

Scandic Byparken - hoofdzaken

• Verwarming
• Lift
• Familiekamers
• Voorzieningen voor gehandicapten
• Rookvrije kamers

Scandic Byparken - Omgeving

​Scandic Byparken bevindt zich op 300 meter van het Torgallmenningen-plein en op minder dan 8 minuten lopen van de Werf van Bryggen en de Vismarkt. ​
Bergen is één van de mooiste steden en één van de oudste steden van Noorwegen. Bergen werd in 1070 gesticht door koning Olav Kyrre. De oorspronkelijke stad was heel klein en was geconcentreerd rond Vagen, de oude haven. Trondheim (Nidaros) was in die tijd trouwens de hoofdstad van Noorwegen. In 1217 verhuisde de machtige koning Håkon Håkonson van Trondheim naar Bergen. Hij maakte Bergen hoofdstad van Norgeseveldet (de Noorse Natie). Tijdens zijn regeerperiode werden de Håkonshallen en de Sverresborg gebouwd.     

Prijzen

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt Single toeslag
19/6 - 16/8 81 68
Rest van het jaar Op aanvraag Op aanvraag
Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.