Bergen, Thon hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen - Algemeen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen is een onlangs gerenoveerd conferentiehotel midden in het centrum van Bergen. In dit hotel hechten wij aan dat kleine beetje extra, met onder andere ochtendjassen en Bose-installaties in alle kamers. In de kamerprijs is avondeten inbegrepen. Thon Hotel Rosenkrantz ligt in het centrum van Bergen, op slechts 100 meter van de kade Tyskebryggen. De kabelspoorbaan Fløibanen ligt op 3 minuten lopen. U kunt er gebruikmaken van gratis WiFI en gratis toegang tot een fitnesscentrum. U kunt in de lounge ontspannen en gebruikmaken van gratis drankjes uit het Nepresso-apparaat. Er zijn ook kranten en vers fruit beschikbaar. Er wordt elke avond een gratis lichte maaltijd voorzien in de lounge. Voor drankjes kunt u terecht in de lobbybar.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen - De kamers

Alle kamers van het Thon Rosenkrantz zijn uitgerust met een 48-inch Smart-tv, een muziekinstallatie van Bose en een minibar.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen - Omgeving

  • Treinstation 10 min lopen
  • Bryggen 100 meter
  • Fløibanen 200 meter
  • Vismarkt 200 meter
  • Luchthaven Flesland 14km

Let op; parkeren is niet mogelijk bij het hotel, u maakt gebruik van openbare parkeerplaatsen. Gemiddelde prijs €25 per 24 uur.

Prijzen

Prijslijst Bergen, Thon hotel Rosenkrantz (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl ontbijt single toeslag
1/4-1/5 & 1/10-1/4 81 38
ROY 105 38

Prijs per persoon in 2019 in €.

Let op; parkeren is niet mogelijk bij het hotel, u maakt gebruik van openbare parkeerplaatsen. Gemiddelde prijs €25 per 24 uur.