Bergkvara, kampeerhut Skeppeviks camping

Bekijk foto's

Skeppeviks camping is een kleinere camping in het Zuid-Oosten van Zweden. De omgeving is erg geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. De camping ligt direct aan zee. Door de rustige zee is de camping zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.De oostkust van Zweden heeft het grootste aantal zonuren van Zweden. Voor zonaanbidders is de kans op de typisch Zweedse, lange en zonovergoten zomerdagen dan ook erg groot op Skeppeviks Camping.


De huisjes zijn 15 m2 groot en zijn uitgerust met 2 stapelbedden waarvan het onderste bed ruimte bied aan twee personen en het bovenste aan één persoon. De keuken is ingericht met een fornuisje, electrische koelbox, potjes en pannetjes, bestek, servies, waterkoker enz. In het leefgedeelte staat een tafel met 6 stoelen.

Linnengoed is te huur in de receptie. De huisjes zijn geschikt voor een langer verblijf maar ook voor rezigers die rondtrekken. Vanwege allergieoverwegingen zijn (huis)dieren en roken in de stuga´s niet toegestaan.


In het hoogseizoen (15/6-15/8) dient u minimaal 2 nachten te verblijven.
Er is een centrale campingkeuken aanwezig en bij de receptie vindt u een wasmachine.
In het cafe is Wifi aanwezig.


De camping ligt aan een schitterende baai. Het strand strekt zich rond de hele baai uit. Doordat het water erg kalm is en de bodem langzaam afloopt is dit strand erg geschikt voor (kleinere) kinderen. De gevorderde zwemmer kan zijn hart ophalen op de "badbrygga" (zwempier) op het strand.

De omgeving is erg geschikt voor het maken van fietstochten. Op de camping zijn fietsen, inclusief kinderzitje te huur. We hebben voor de grote gezinnen zelfs een fietsaanhangwagen.

U kunt bij ons een echte solex huren. Met deze nostalgiebrommer wordt het ontdekken van de omgeving nog leuker!!

Op het strand en op de camping zelf hebben wij een vuurplaats ingericht. Een knappend kampvuur maakt na een lange dag het kamperen helemaal compleet.

In het hoogseizoen wordt twee keer per week een bingowandeling georganiseerd. Een traditie die al 40 jaar wordt hooggehouden. En iedereen is welkom om mee te doen.

Langs de camping loopt het wandelpad die de hele gemeente Torsås doorkruist. Dit is een route met een totale lengte van 140 kilometer! De camping ligt direct aan het bos waar u heerlijk kunt dwalen.

U kunt op de camping een rondje spelen op onze minigolfbaan. Als onze baan niet voldoende uitdaging biedt is er een pay and play korte baan op wandelafstand van de camping. In Söderåkra op zo´n 8 kilometer van de camping ligt een 18 holes full-size baan voor de liefhebber.

Natuur- en met name vogelliefhebbers zullen het bij ons prima naar hun zin hebben. De directe omgeving heeft een enorme verscheidenheid aan vogelsoorten. Zeearenden, visarenden, wouwen, uilen het zijn maar een paar soorten die wij elke dag wel te zien krijgen. Vergeet dus niet om de verrekijker mee te nemen.


Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/5-30/9 aanvraag aanvraag
Extra prijs informatie

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen