Norgereiser aanbiedingen

Wist u dat ...

u alle reizen op onze website altijd kunt aanpassen aan uw wensen?
Norge Reiser onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Scandinavië.
Vragen? Bel 085 4010 810

Veelgestelde vragen

Routebeschrijving

Evenementen

Inspiratieavonden
Norge Reiser geeft presentaties op het kantoor in Wierden. Op de geplande data staat om 19:30 uur koffie en thee klaar. Om 20:00 uur begint dan de presentatie. Iedere inspiratieavond heeft een eigen onderwerp waar over wordt verteld aan de hand van eigen ervaringen en foto's. Deelname is gratis! Laat via het aanmeldformulier weten of u aanwezig bent, dan zorgen wij voor voldoende koffie en thee.


Nieuwe datum 2020 volgt nog, Wintersport Noorwegen
 - Meld je hier aan
Informatieavond over wintersport in Noorwegen. Ontvang meer informatie over verschillende wintersportgebieden, benodigdheden en andere belangrijke informatie. 

Nieuwe datum 2020 volgt nog, Zomerreizen langs huisjes/hotels in Scandinavië - Meld je hier aan
Informatieavond over reizen langs huisjes en/of hotels in Scandinavië in de zomer. Ontvang meer informatie over de mogelijke bestemmingen, accommodaties, routes en andere belangrijke informatie.

Nieuwe datum 2020 volgt nog, Noorderlicht reizen - Meld je hier aan
Informatieavond over reizen naar het Noorderlicht. Ontvang meer informatie over de mogelijke accommodaties, activiteiten, routes en andere belangrijke informatie.

17 maart 2020, rondreizen Baltische Staten - Meld je hier aan
Informatieavond over rondreizen in de de Baltische Staten. Ontvang meer informatie over de mogelijke bestemmingen, accommodaties, routes en andere belangrijke informatie.

23 april 2020, Hurtigruten - Meld je hier aan
Informatieavond over Hurtigruten: varen langs de Noorse fjorden per Postboot. Ontvang meer informatie over de mogelijke accommodaties, activiteiten, routes en andere belangrijke informatie.

7 mei 2020, expedities Spitsbergen en Groenland - Meld je hier aan
Informatieavond over expeditiereizen in Spitsbergen. Ontvang meer informatie over de mogelijke accommodaties, activiteiten, routes en andere belangrijke informatie.

20 mei 2020, expedities Antarctica - Meld je hier aan
Informatieavond over expeditiereizen in Antarctica. Ontvang meer informatie over de mogelijke accommodaties, activiteiten, routes en andere belangrijke informatie.Beurzen

U kunt Norge Reiser vinden op de volgende beurzen:

Nieuwe datum 2020 volgt nog, Scandinavië dag Averesch Campers in Rijssen
Er gaat een wereld voor u open als u op vakantie gaat naar Scandinavië. Een wereld waarin natuur met hoofdletters wordt geschreven. Tijdens de Open Dag van Averesch Campers, staat het team voor u klaar om u alles te vertellen over de nieuwste campers. Ook zullen er verschillende Scandinavië-gerelateerde aanbieders aanwezig zijn om u alle informatie te geven over het reizen naar en door Scandinavië.

11 & 12 januari 2020, Reis & Co event in Groningen
Tijdens Reis&Co Event 2020 ontdekt u de leukste vakanties op bekende en onbekende bestemmingen. Maak kennis met het grote aanbod van diverse unieke aanbieders die u helpen aan de ultieme vakantie. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.
Adres: Martini Plaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

16 t/m 19 januari 2020, Vakantiebeurs in Utrecht
Dit jaar is de 50e editie van De Vakantiebeurs! Laat u verrassen door het grote aanbod van reisorganisaties, accommodaties en bestemmingen. Geniet van indrukwekkende optredens en proef de lekkerste hapjes en drankjes van verschillende bestemmingen.
Adres: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Maart 2020, Pool tot Pool dag in Museum Volkenkunde te Leiden
Pool tot Pool is een jaarlijks terugkerende publieks-lezingendag in maart. Ieder jaar sluit het programma aan bij de actualiteit van dat moment en worden er vijf lezingen gehouden op populair-wetenschappelijk niveau.