Biri, Sveastranda Camping

Idyllisch gelegen bij Mjøsa

Bekijk foto's

Sveastranda Camping is idyllisch gelegen bij Mjøsa en is een 4-sterren camping die het hele jaar open is. De ligging is centraal tussen Gjøvik, Lillehammer en Hamar.

Accommodatie
Het is mogelijk om appartementen en hutten te huren of met caravan, camper of tent te komen. Er zijn moderne sanitaire voorzieningen met focus op netheid. Sveastranda Camping biedt de volgende hutten aan, ieder met een eigen interieur (hierdoor kan kwaliteit verschillen per verblijf) :

» Appartement 1B (2 personen)
Beschikt over een TV, fornuis, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Dekens en kussens op de bedden. Geen veranda. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het sanitairgebouw.

» Appartement 1A (4 personen)
Een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een nis met een stapelbed. Een grote badkamer met douche en toilet. Een woonkamer met een keukenblok. Beschikt over een TV, fornuis, vaatwasser, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en keukengerei. Dekens en kussens op de bedden. Een veranda met een fantastisch uitzicht met tafel en stoelen.

» Hut 27 - 30 (4 personen, met bad)
Beschikt over een TV, fornuis, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Tafel en stoelen op de veranda. De hutten zijn ca. 45 m2.

» Hut 31 - 32 (4 personen, met bad)
Beschikt over een TV, fornuis, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei. Tafel en stoelen op de veranda. We hebben 2 hutten van dit type. De hutten zijn ca. 50 m2.

» Hut (6 personen, 3 slaapkamers)
In de hutten zijn twee slaapkamers met stapelbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed (6 bedden in totaal). Op de bedden liggen dekbedden en kussens. U kunt lakens huren of zelf meenemen. Er is een woonkamer met zithoek en kitchenette, TV, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en keukengerei in de hutten. Badkamer met douche en toilet. Op de veranda staat tuinmeubilair. De hutten zijn ca. 52 vierkante meter en gelegen op ca. 100 meter van Mjøsa. Huisdieren zijn hier niet toegestaan.

» Hut 33 - 34 (4 personen, met bad)
Beschikt over een TV, twee kookplaten, koffiezetapparaat en keukengerei. Tafel en stoelen op de veranda. We hebben 2 hutten van dit type. De hutten zijn ca. 32 m2.

» Hut 24 - 26 (6 personen, met bad)
Beschikt over een TV, twee kookplaten, koffiezetapparaat en keukengerei. Tafel en stoelen op de veranda. We hebben 2 hutten van dit type. De hutten zijn ca. 55 m2.

» Hut 22 - 23 (4 personen, zonder water)
Beschikt over een TV, twee kookplaten, koffiezetapparaat en keukengerei. Tafel en stoelen op de veranda. We hebben 2 hutten van dit type. De hutten zijn ca. 30 m2.

» Hut (3 personen, zonder water)
Beschikt over een koelkast, kookplaat en waterkoker. Geen keukengerei en geen water. Dekens en kussens op de bedden. De hutten zijn ca. 15 m2.

Omgeving
Op Sveastranda Camping kunt u rust vinden en genieten of een van de vele activiteiten op en rond de camping ondernemen. Supermarkt in de zomermaanden.