Blaksæter, Roset Panorama

Roset Panorama - Algemeen

Roset Panorama heft 4 vakantiehuizen van een goede standaard die het hele jaar gehuurd kunnen worden. U kijkt vanaf hier uit over Nordfjord regio met prachtig uitzicht over het fjord, de bergen en een gletsjer. De eigenaren wonen op de boerderij Ekrehaugen (250mtr boven zeeniveau) en leven met 3 generaties samen. De melkboerderij bestaat al sinds 1700. De familie verhuurt naast het boerderijleven ook 4 huizen.

Roset Panorama - Huisjes

Rosettoppen: 70m2 begane grond met 2 slaapkamers voor 2 personen. Een volledig uitgeruste keuken met koelkast en vriezer, vaatwasser en waterkoker, vloerverwarming en badkamer met sauna. De 1e etage beslaat 30m2 en heeft 1 bed (120cm) en een sofabed (120cm). Honden zijn niet toegestaan.

Panoramastova: 85m2 en 12m2 (loft) en beschikt over 3 slaapkamers en loft. De woonkamer / keuken is uitgerust met koelkast en vriezer, vaatwasser en waterkoker, tv met satelietverbinding, wasmachine en wifi. Er is vloerverwarming in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Honden zijn niet toegestaan.

Runebu: 66m2 + 15m2 (loft) en beschikt over 2 slaapkamers en loft. De keuken is voorzien van een koelkast en vriezer, magentron, vaatwasser en waterkoker. In de woonkamer vindt u een tv met satelietverbinding. Daarnaast beschikt de woning over een wasmachine en wifi. Er is vloerverwarming in de woonkamer, keuken en slaapkamer.

Hallingstova: 60m2 met 2 slaapkamers en een loft. Er is 1 badkamer, een volledige uitgeruste keuken, zitgedeelte en openhaard.

Trollbu is een gril huisje waar gasten gebruik van kunnen maken. Ideaal om te barbequen met slechter maar ook goed weer.

Klik op de foto's om te zien welke foto bij welk huisje hoort.

Roset Panorama - Omgeving

  • zwemmen
  • kanoen
  • vissen
  • bergklimmen
  • via ferrata Loen
  • Skylift Loen
  • wandelen