Bleik, Midnattsol Camping bungalows

Bekijk foto's

Midnattsol Camping

Midnattsol Camping - Algemeen

Midnattsol camping in Bleik, een prachtige plek om heerlijk te vertoeven en te genieten van een prachtig uitzicht op zee. De kleine sfeervolle camping ligt in een prachtige omgeving aan de kust, langs de mooiste en langste zandstranden van Noorwegen. Bleikstranda is prachtig met zijn witte zand en omringende steile kliffen. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de middernachtzon en in de winter op het noorderlicht. De camping eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bleik is een klein dorpje met winkels, cafe en bar. U kunt heerlijk vliegeren op het strand, maar ook deltavliegen en paragliden behoren tot de mogelijkheden door de bergen rondom Bleik.

Midnattsol camping - hoofdzaken

- gratis WIFI
- moderne sanitaire voorzieningen
- huisdieren zijn toegestaan
- 2 huisjes (3 a 4 personen op de camping)
- vissershuisjes (aan de haven)

Midnattsol camping - bungalows

De bungalows beschikken over 3 bedden met de mogelijkheid om er een vierde bed te plaatsen. Er bevindt zich een douche, toilet en een ingerichte keuken in beide hutten. Beddengoed, bedden linnen en handdoeken zijn inbegrepen in de huur. Er zijn geen speciaal aangepaste kampeerhutten voor rolstoelgebruikers. Er zijn echter geen trappen en alles is gelijkvloers.

Midnattsol camping - visserhuisjes in de haven

De vissershuisjes bevinden zich aan de haven. Er zijn 9 huisjes met tweepersoonsbedden en 2 appartementen tot zes personen. De appartementen beschikken over 1 slaapkamer met 2 bedden en een stapelbed en een grote lounge bank om op te slapen. Ook is er een ingerichte keuken, toilet, badkamer en woonkamer. Beddengoed, bedden linnen en handdoeken zijn inbegrepen in de huur. Er zijn geen speciaal aangepaste vissershuisjes voor rolstoelgebruikers. Er zijn echter geen trappen en alles is gelijkvloers.

Midnattsol camping - omgeving

U kunt Andenes bezoeken van waaruit diverse excursies mogelijk zijn. Zoals het spotten van walvissen en varen op open zee om te gaan vissen. Of het wetenschappelijke centrum over het natuurverschijnsel het noorderlicht te bezoeken. Dichtbij de camping worden bijna dagelijks zeehonden en otters gespot en soms kleinere walvissen. U kunt genieten van rondleidingen om de 'vogel berg' waar u onder andere de papegaaiduikers kunt spotten. De camping biedt de mogelijkheid om een roeiboot, kano's of fietsen te huren.

Prijs in 2020 in €.