Vang I Valdres, Bøflaten Camping kampeerhut

De Bøflaten camping is niet ver van het Vangmeer in een imposante natuur gelegen en beschikt over 15 kampeerhutten en 2 motelkamers. U kunt hier het hele jaar terecht, dus ook in de prachtige herfst.De camping is kindvriendelijk, er is een speeltuin met enkele voorzieningen, daarnaast is er voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen zonder de overige gasten tot last te zijn. Er is een modern sanitairgebouw, een centrale keuken met diverse kookpunten en een was en droogruimte. In het receptiegebouw kunt u veel informatie krijgen over de omgeving en de mogelijkheden van het maken van excursies. Tevens is er een kiosk waar u een klein assortiment levensmiddelen kunt kopen. Er is een mooie grote vuurplaats waar u kunt barbecueën, heerlijk voor de forel of om lekker een marshmallow opwarmen. Er is gratis internet. U kunt hier fietsen en boten huren. Ook zorgt de camping voor het afgeven van visvergunningen.

Honden zijn toegestaan, met uitzondering van de motelkamers.

 * kampeerhutten 
De hutten staan speels verdeeld over de camping, met de voorkant gericht op het zuiden. Twee hutten zijn rolstoelvriendelijk.
De hutten zijn eenvoudig ingericht. Afhankelijk van het type hut staat er een slaapbank in de eerste ruimte en een 2 persoonsbed of stapelbed in de tweede ruimte.
De kleine hutten hebben een ruimte met stapelbed en daarnaast zijn alle hutten voorzien van een tafel met stoelen, tuinstoelen, koelkast, 2 pits kookplaat, elektrische verwarming en opberg mogelijkheden. Er is geen stromend water in de hut. Voor water, douche en wc bent u welkom in het grote sanitairhuis. Deze is centraal gelegen tussen de hutten.
Bedlinnen is te huur en servies is gratis te verkrijgen bij de receptie. Daarnaast is het ook mogelijk om een kinderstoel en campingbed te lenen.

Activiteiten:
- Gletsjerwandeling
- 2 daagse wandeling incl overnachting in DNT hut
- Fietsen
- Kanoeen
- Kajakken
- Roeiboot verhuur
- Hondenslee tochten
- Waterfun (tube)

Prijzen

Prijslijst Vang I Valdres, Bøflaten Camping kampeerhut (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/1 - 24/6 & 27/8-31/12 49 58
25/6-26/8 50 61
Prijs per kampeerhut per nacht in € in 2018.
Vakantie rondreis Noorwegen Valda: Rjukan en Oslo

Wie eens in het liefelijk Telemark is geweest, is daar voor altijd verliefd op. Dit stukje Zuid-Noorwegen heeft alles in zich: eindeloze bossen en uitgestrekte meren. Heuvels en bergen, maar ook hoogvlaktes.Dovrefjell kampeerreis Rane: rondje Nationale Parken

In deze kampeerreis maakt u een klein rondje om drie bekende nationale parken namelijk de Rondane, Dovrefjell en de Jotunheimen. ​Vandaag de dag zijn er 44 nationale parken in Noorwegen, waarvan er zeven op de archipel Svalbard liggen.Campinghutten Alfhild: Noorwegen, Preekstoel en Hardangerfjord

Wilt u echt weten hoe Noorwegen eruit ziet? Dan is deze rondreis geknipt voor u. U maakt uitgebreid kennis met de imposante Noorse fjorden, maar ook met het ruige berggebied.Hytter Noorwegen Haldis: Trollstigen en Sognjefjord

De westkust van Noorwegen telt tal van verrassingen. Uiteraard de imposante fjorden, prachtige souvenirs die hier door de IJstijden zijn achtergelaten. Een boottocht op een fjord is altijd weer een belevenis, omdat de natuur hier groots en de mens klein en nietig is.Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.