Vang I Valdres, Bøflaten Camping bungalow

Bøflaten Camping bungalow

Bøflaten Camping bungalow - Algemeen

De Bøflaten camping is niet ver van het Vangmeer in een imposante natuur gelegen en beschikt over 15 kampeerhutten, 3 bungalows en 2 motelkamers. U kunt hier het hele jaar terecht, dus ook in de prachtige herfst. De camping is kindvriendelijk, er is een speeltuin met enkele voorzieningen, daarnaast is er voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen zonder de overige gasten tot last te zijn. Er is een modern sanitairgebouw, een centrale keuken met diverse kookpunten en een was en droogruimte. In het receptiegebouw kunt u veel informatie krijgen over de omgeving en de mogelijkheden van het maken van excursies. Tevens is er een kiosk waar u een klein assortiment levensmiddelen kunt kopen. Er is een mooie grote vuurplaats waar u kunt barbecueën, heerlijk voor de forel of om lekker een marshmallow opwarmen. Er is gratis internet. U kunt hier fietsen en boten huren. Ook zorgt de camping voor het afgeven van visvergunningen.

Bøflaten Camping bungalow - Accommodatie

De bungalows zijn gebouwd in 2018. De bungalows zijn voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met stapelbed. Daarnaast is er een loft (hems) waar nog 2 bedden worden geplaatst. Er is een eettafel met 6 stoelen aanwezig. De woning is voorzien van een badkamer en ingerichte keuken.

Bøflaten Camping bungalow - Activiteiten

- Gletsjerwandeling
- 2 daagse wandeling incl overnachting in DNT hut
- Fietsen
- Kanoën
- Kajakken
- Roeiboot verhuur
- Hondenslee tochten
- Waterfun (tube)


Prijzen

Prijslijst Vang I Valdres, Bøflaten Camping bungalow (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Bungalow d/t Appartement d/t
gehele jaar 142 71
Prijs per bungalow / appartement per nacht in € in 2018.
Wintervakantie Noorwegen, 9-daagse reis Lissat

​Zin in een echte wintervakantie? Kom naar Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Berg Aktiviteter een complete winterweek in Noorwegen aan. Berg Aktiviteter is een Nederlandstalige activiteitenorganisatie die hutten verhuurt op Bøflaten Camping en ook een aantal huizen in Vang i Valdres. Ideaal gelegen aan de voet van nationaal park Jotunheimen en op 3,5 uur autorijden vanaf Oslo.